Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Как да инсталирате и Insert Замяна Windows

< р > Мисълта за подмяна на прозорци може да бъде неприятен , но две различни видове резервни прозорци съществуват, за да направи този процес по-лесен : вложка прозорец и пълен дограма . Ако околностите на прозореца не е повреден или повредени, вложка прозорец осигурява лесен алтернатива. Когато околностите на прозореца страда повреда или влошаване , се изисква малко повече работа и пълен дограма инсталиране е необходимо неща.
Ви е нужно
мярка лента
Hammer
Nails <Бразилски >
Саморези-винтове
Дървени подложки
Window

Инструкции
1 < р > Сетъл от вида на монтажа на прозореца да се използва след това измерете ширината и височината на прозореца, за да бъдат заменени , Вземете измервания от различни области и да използват най-малък брой измервания при поръчка замяна на прозорците . Измерва се в три различни точки в рамката за ширината и еднакви за височината .

2 < р > Огледайте прозорците след получаването да се провери те са с правилния размер и няма повреди или дефекти преди инсталиране , Ако има някакви несъответствия , обадете се на доставчика, както и да осигури негов заместник . Ако прозорецът съответства на реда , след това да започне процесът на премахване на стария прозорец. Световния съюз 3 < р > Отстранете стария прозорец , интериорни и екстериорни спирките и крилото . Премахване на хардуер или отломки , че ще попречи на инсталирането на нов прозорец. Уверете се, че всички пропуски са топлоизолирани.

4 < р > Инсталиране на нов прозорец , като го определяне на рамката и я уреждане на мястото си. Използвайте дървени подложки първо за всякакви неравни пропуски чрез поставянето им между рамката и прозореца. Ниво на прозореца и да се гарантира , че тя не е променена в рамката. Закрепете прозореца към рамата с помощта на винтове за дърво . Не забравяйте да се прекъсне парчета дърво шайба , които излизат извън прозореца. Изолирайте и запечатват всички пропуски, които могат да присъстват между прозореца и рамката.

5 < P> Проверете, за да се гарантира, произведения на прозорците чрез отваряне и затваряне и изпитване на ключалките. Ако прозорецът не работи правилно или ключалките не осигуряват , проверете дали прозорецът е ниво. Направете всички необходими настройки и проверете прозорците. Може да се наложи да се отстранят всички болтове и се коригира рамката и повторно инсталиране на винтовете, за да направи тази работа .

6 < P> почистване на работното си място и да се разпорежда на старите прозорци на местните наредби . <Бразилски > Световния съюз
От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/windows/1019133481.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.