Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Как да се оцвети Anderson Windows

< р > Андерсън прозорци се предлагат в разнообразие от марки и модели , най- състояща се от винил екстериор с дървени интериорни повърхности. Вие може да оцвети тези дървени части за ефект , за да съответства на декора на вашия дом. Добавянето на петна разкрива естествената красота на дървото , което прави зърното по-забележими и добавяне на цвят и дълбочина на дървени части на прозореца. Процесът може да отнеме известно време , което изисква множество слоеве от петна и защитно покритие уретан , но резултатите ще продължи години и да промените външния вид на вашите Андерсън прозорци, за да по-добре костюм вашия дом.
Което ви е нужно
Flat глава отвертка
Филипс отвертка
Шкурка
самозалепваща лента
HVLP пръскачка

байц
Хартиени кърпи
Stain
разтворител уретан
Razor нож <Бразилски >
Инструкции
1 < р > Повдигнете долния прозорец крилото около тебе инча в рамките на перваза . Натиснете L -образна измиване малък , пластмаса подпомогне двете страни на бегач на рамката , съдържаща крилото твърдо надолу през бегач на върха на крилото , докато щракнат на място . Наведете горната част на крилото надолу към вас , докато на върха изчиства рамката на прозореца и крилото на прозореца се намира в хоризонтално положение с дъното все още се съдържа в рамката.

2 < р > Използвайте плоска глава отвертка и натиснете малък стоманен обувки освобождаване хонорар клип в едната страна на рамката малко над крилото по-навътре в рамката от крилото . Издърпайте тази страна на крилото нагоре , така че крилото се диагонално разположен в рамката. Натиснете клип в другата страна на рамката и увеличаване на ъгъла на крилото , докато тя изчиства рамката. Издърпайте изчиства крилото безплатно. Световния съюз 3 < р > Премести подпомага измиване на горната част на прозореца . Издърпайте горния крилото надолу в рамката на прозореца , докато тя е на около пет сантиметра от дъното перваза на прозореца . Натиснете десния страничен прозорец опора лайнера към рамката на прозореца и издърпайте горната част на крилото към вас , докато дясната страна на крилото изчиства лайнера . Натиснете лявата опора в рамката и да направим същото и с лявата страна на прозореца . Наклонете надолу, докато тя се намира в хоризонтално положение с долната част на крилото все още съдържащи се в рамката. Извадете долната част на крилото , използвайки същата процедура, използвана за долната крилото .

4 < р > Сложи крилата на прозорците върху плоска повърхност и след това да използвате Филипс главата отвертка за премахване на хардуер от парчетата , включително ключалки и дръжки на прозореца . Изгладете повърхността на крилото от шлифоване на дърво с 120 шкурка . Дръпнете гуменото уплътнение , което помага за предпазване на рамката на прозореца от повреди вода от канала в горната част на крилото . Избършете остатъка опесъчаване от крилото с парцал .

5 < P> Place тиксо по ръбовете на стъклото на прозореца , за да не се прилага оцветяване на стъклото.

6 < P> Напръскайте петното дърво върху крилото с HVLP боя пръскачка . Използвайте достатъчно, за да осигури солидно покритие без обединяване на дървото. Оставете петното да изсъхне в продължение на препоръките на производителя време. Нанесете втори слой на петното , ако искате по-дълбок цвят на дървото.

7 < P> Отстранете петно ​​може да сте по невнимание пръска върху стъклото , като го избършете далеч с хартиена кърпа , съдържащ разтворител. Уверете се, че да се запази свеж част от кърпата върху стъклото на всички времена , за да се избегне размазването на петното в тънък слой по повърхността на прозореца .

8 < р > Спрей слой от уретан върху прозореца, за да се защити петното от избледняване или от повреда поради контакт с дървото. Използвайте равномерно покритие от уретан , и я оставяйте да изсъхне , съгласно предложение на производителя. Sand зърно дърво , повдигнати в крилото от влагата на петното надолу с 220 - шкурка . Избършете остатъка, и след това нанесете втори слой от уретан и я оставете да изсъхне , както добре.

9 < р > Премахване на самозалепваща лента и после премахнете уретан , които се просмукваше в ставата между стъклото и на крилото с помощта на бръснарско ножче . Използвайте острието на ножа , за да отстраните излишния уретан , който се пръска върху стъклото , както добре. Замяна на обкова за крилата .

10 < P> Повторете процеса на оцветяване на рамката на прозореца и формоване околните рамката на прозореца . Оставете го да изсъхне напълно, преди да инсталирате повторно крилата на прозорците чрез обръщане на процеса , използван за да ги премахнете от рамката .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/windows/1019133480.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.