Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Как да инсталирате Sash Rod

< р > A крилото завеса е един лесен начин да се облича по- тесен прозорец или френски прозорец . Крилото обикновено обхваща цялата дължина на прозореца и се събраха в центъра с " крило " или друг вид връзка . Ключът към виси на крилото е за скриване на прът и акцент на събере . Пръчиците са монтирани наравно с вътрешната оформянето на прозореца или вратата в горната и долната част , а краищата на крилото , което е по-дълъг и по-широк от отвора , покриват пръчките и задържат завесата .
Неща, които " ще трябва
ролетка
Long ниво
Pencil

Hand бормашина или електрическа отвертка , съответстваща винт малко
4 2 -инчов прът монтажни скоби със същия диаметър като пръчките
8 съответните винтове

Инструкции
1 < р > Направете малка марка 1/2 инча от всяка страна на ъглите на прозореца. Задръжте една от монтажните скоби с външния си край по протежение на марката върху страничната ъгъл на рамката на прозореца . Line долната част на конзолата с 1/2- инчов марка на дъното на същия ъгъл.

2 < р > Mark рамката вътре в дупки с молив , като се уверите , за да маркирате цялата отваряне. Повторете от другата страна на прозореца. Световния съюз 3 < р > Дръжте ниво между марките от двете страни на прозореца, за да се уверете, че дупките за винтове се наредят . Регулирайте марка , ако е необходимо , да стоим по-близо до 1/2- инчов марки , колкото е възможно .

4 < р > Loose - поберат монтажните скоби от двете страни на прозореца с помощта на малка ръчна бормашина или електрическа отвертка , Уверете се, че винтовете са докрай , но не и по-строги. Използвайте ниво, за да се уверете, че скобите са дори .

5 < P> Затегнете винтовете на монтажната скоба . Повторете за другия край на прозореца. Когато са монтирани всички скоби , вденете крилото завеса през двете пръчки и се изправяш пръчките в скобата . Регулиране на завесата за покриване на пръти равномерно .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/windows/1019133457.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.