Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Как да Сравни марките , Цени & усилвател ; Ефективност на Windows

За собствениците на жилища , прозорец замяна може да бъде голяма инвестиция . С разнообразие от видове прозорци и производители , които да избирате , можете да замените прозорци с увереността, че парите се изразходват правилно сега и за следващите години.
Съображения
Помислете външната архитектура на дома си при избора на прозорец материал кадър .

Изчисляване на бюджета за прозорец замяна следва да се вземат предвид както първоначалната сметка и бъдещите икономии сметка за електричество. По-евтини прозорци може да струва повече в дългосрочен план поради топлина и охлаждане загуба и повишени сметки за енергия ; По-скъпи прозорци не могат да предлагат енергийно ефективни функции . Дограма също се различават по материал и по отношение на разходите . Световния съюз Терминология
Ако подменяте старинни прозорци , да ги запазят от използването им в интериор или да ги предложи за спасяване ярда .

Изберете прозорец с ниска U - фактор , или U - стойност , да се увеличи енергийната ефективност. The U - фактор на прозореца измерва загубата на топлина . Windows може да има отделна U - фактор за остъкляване. Някои дограма материали са по-ефективни от други, както и . Материали включват дърво , винил, композитен и алуминий. Някои прозорци използват газове, за да изолира дома си, включително газове като аргон. А ниско -малко излъчване покритие или глазура върху прозореца често се нарича като ниско -E покритие или глазура .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/windows/1019133454.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.