Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Как мога да разбера дали имам Dual Pane или Triple Pane Windows

?

За разлика от единични стъклопакети , които предоставят само един слой стъкло между външното време и във вътрешността на вашия дом , с двуфазно и тройни стъклопакети увеличи изолация с допълнителни стъкла . Между всяка повърхност е въздух, който също допринася за изолация на Вашия дом , което прави тройни стъклопакети по-ефективно от двойни стъклопакети . За да определите дали вашият дом има двоен прозорец или тройни стъклопакети , визуална проверка може да бъде всичко, което трябва .
Инструкции
1 < р > Погледнете вътрешния ръб на прозореца, където стъклото се допре до рамката. Ако прозорецът е двойно стъкло , ще видите два листа стъкло , които влизат в рамката. Ако прозорецът е тройно стъкло , ще видите три листа стъкло , които влизат в рамката.

2 < р > Посещение на търговец на дребно , който продава и двете двойно остъкляване и тройни стъклопакети да ги сравни , едно до друго. Това ще ви даде по-добра представа за това какво трябва да се търси, когато се приберете у дома . Световния съюз 3 < р > Проверка на рамката около прозореца за етикет малък продукт. Тук , може да сте в състояние да определи производителя и номер на продукта. Много търговци на дребно имат ръководства на разположение на своите интернет страници , които можете да осъществите достъп, с номер на продукта. Наръчникът ще предостави информация за размера на стъкла на прозореца има.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/windows/1019133449.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.