Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Композитни Щори Vs. Дървени щори

В продължение на години , щори са изработени от дърво , а само дърво . Тогава дойде композитни щори , изработени от комбинация от PVC и дърво или фибростъкло микс. Композитни щори изглеждат като дърво, но имат свойства , които ги правят по- устойчива на атмосферни влияния . В някои отношения , композитен е по-добър , но все още има случаи, когато дървени щори са най-добрите .
Поява
< р > A нов набор от дървени щори и нов набор от композитни щори са почти неразличими . Дори когато те имат оцветени дърво покритие, вие ще трябва да се вгледате внимателно , за да кажа, че съставно затвора не е от масивно дърво . Композитни щори не са боядисани като дървени щори , така че няма пилинг боя, за да се бори с установяване на ред - но това също ограничава вашия избор на цвят . Дървени щори могат да бъдат боядисани в различни цветове , които желаете. Световния съюз Дълготрайност
< р > Дървени щори обикновено са много по -тежки от композитни щори , но те не са непременно по- издръжлив. След няколко години , капаците дърво ще започнат да изглеждат по- закален като дългосрочно излагане на елементи да влязат в сила . Композитни щори са устойчиви на влага и UV лъчи , така че те се справи по-бавно. Повърхността на композитни щори могат жълто течение на времето, обаче , и за разлика от с дървени капаци , не можете да репаратура и ги пребоядиса като можеш с дървени капаци .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/windows/1019133441.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.