Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

DIY Window гледжосване

< P> гледжосване прозорци е нещо, което се прави за декорация, отблясъци намаляване или лека редукция в някои части на дома. Глазура прозорец е полезна задача, която може да се направи на всеки прозорец, който имате в дома си. Правене на прозорец Глазура себе си е възможно само след прозорците са подготвени правилно и имате необходимите подходящи материали .
Което ви е нужно
Кофи
Оцет
Water

английска сол < Бразилски> Може бира
Foam четка

Инструкции
1 < р > Mix две чаши вода и една чаша оцет в една малка кофа или купа . Тази смес може да се използва за почистване на прозореца правилно преди да нанесете Глазура . Използвайте парцал или кърпа , че няма да напусне кърпа на прозореца и да работят на разтвора цяла повърхност на прозореца , като отидете в концентрични кръгове. Правете това в продължение на цялата територия на вътрешността на прозореца.

2 < р > Смесете четири супени лъжици английска сол с една пълна кутия бира . Направете това в отделна купа или кофа . Това количество разтвор ще осигури необходимото количество Глазура за една средна по размер прозорец. Нека сместа седи в продължение на около 30 минути до един час. Световния съюз 3 < р > Използвайте четка пяна, за да нанесете сместа равномерно около вътрешната страна на прозореца. Разклатете сместа малко, за да го държи в движение всеки път, когато се потапя четката , така че да не се втвърди прекалено бързо в кофата.

4 < P> Нека Глазура неподвижен в продължение на един до два дни. Това ще гарантира, че Глазура се изсушава правилно и няма да отпадат . Съхранявайте топла вода далеч от прозореца, за да се предотврати топене.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/windows/1019133439.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.