Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Window изход Спецификации за Флорида

< P> правила Window изход, са много важни, защото те позволяват на човек безопасно напускане на дома си по време на пожар . Намерението е да се осигури прозорец, който е широк и достатъчно висок, за да може човек да се качи сам. Той също така трябва да бъде в правилната височина от пода, за да направи възможно излизане за младите или възрастните. Изход прозорци трябва да бъдат предоставени във всички спални. От особено значение са сутеренни прозорци , защото огън на върха на стълбите лесно улавя души.
Флорида Egress Windows
< р > излаз правилата в прозореца за Флорида се намира в сградата код по глава 10 , раздел 1005.4 . Те посочват, че на излизане прозорец трябва да има праг (в долната част на екрана) височина, която не надвишава 44инча от пода . Прозорецът трябва да се отвори , за да се осигури свободно пространство от 5,7 квадратни метра. Има едно изключение за ниво клас ( първи етаж) прозорци. Те могат да имат минимален светъл отвор от 5 квадратни метра. Ширината на отвора трябва да бъде най -малко 20 инча, а височината на отвора най-малко 24 инча. Световния съюз Спалня Egress
< P> Това е добра практика да се осигури изход за всяка спалня в къщата. Ако човек спи , пожар може да се разпространи през целия дом , преди да се събуди . Единствената му възможност в този момент е да излизате от дома през прозорец . Това също дава пожарникарите достъп до всяка спалня от екстериора на дома. Това е добра практика да има една врата от всяка спалня . Врати забавят разпространението на огън и дим , като пътниците от повече време , за да избяга.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/windows/1019133434.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.