Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да се замени Tile паркет

плочки цокли понякога са монтирани с плочки на пода . Тези цокли понякога могат да станат остарели или повредени . Тъй като често е трудно да съвпадат плочки на старите подови плочки , най-лесният начин да се заменят тези цокли е чрез инсталиране на дървени первази . Работете внимателно, за да се отстранят старите цокли плочки , така че да не навреди на стената. Ако повредите стената , ще трябва да я закърпи с mudding съединение. След съединението изсъхва , пясък я гладка и боя it.Things ви е нужно
шпакла
Vacuum
Ролетка
Цокли
Miter видяха
Пневматичен пистолет за пирони
Paint MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

премахнете съществуващите цокли плочки . За да направите това, ще трябва да използвате шпакла за премахване на варов разтвор . След фугите е отишъл, плъзнете нож замазка зад перваз плочки и да го движи напред-назад , докато плочката е хлабав . Извадете плочката. Повторете с всички на плочките .

2

Отстранете всички остатъци от плочките . Вакуум района.


3

Измерете стената , където инсталирате цокли с измерване на лента . Използвайте измерването , за да отбележат перваза до размер.

4

Поставете цокъла на митра трион . Нарежете на перваза до размер. Поставете триона до ъгъл от 90 градуса за право рязане и под ъгъл от 45 градуса за ъглови Ъгловата разфасовки .

5

Пирон цокли на мястото на стената с пневматичен пистолет за пирони .

6

Paint цокли по желание.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128074.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.