Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да се изгради един Stucco Exterior

Stucco е вид мазилка се използва за екстериора покритие на стени и други повърхности . Stucco може да даде една стена завършен вид . Прилагане на гипсова мазилка екстериор включва подготовката на циментова замазка материал и да се прилага към повърхността равномерно. Работата може да се извърши в един ден, и за прилагането на циментова замазка себе си ще ви спести пари , че ще предприеме, за да имат работа, извършена professionally.Things ви е нужно
Trowel
Stucco разбъркайте
Пробийте с гребло закрепване рейк
количка
мазач е. градински маркуч с ръми запор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Комбинирайте циментова замазка микс с вода в ръчна количка , в съответствие с инструкциите на производителя . Смесете циментова замазка с бормашина оборудван с гребло закрепване , докато тя е на съгласуваност на гъста паста .

2

Използвайте плоския край на довършителни мистрия да прилага 1/4- до 1/2 - инча дебелина покритие на циментова замазка на повърхността. Уверете се, че температурата на въздуха е над 39 градуса по Фаренхайт. Това палто, по-нататък на надраскване покритие , ще помогне на следващия слой се придържат към стената. Нека мазилка слой се втвърди леко .


3

Използвайте рейк мазач да отиде над нулата палто . Изтъркайте козината чрез плъзгане или издърпване на рейк през козината хоризонтално , създавайки 1/8-inch дебели драскотини. Нека палто изсъхне за 36 до 48 часа.

4

Mist мазилка покритие с градински маркуч , оборудван с господинчо привързаност дневно, по време на процеса на сушене , за да се поддържа леко влажна циментова замазка .

5

Нанесете втори , 1/8- да 1/4-inch дебелина покритие на циментова замазка на повърхността с мистрията . Нека палто лечение за период от две седмици. Циментова замазка ще се излекува по-бързо при влажен климат и изискват по-малко напикаване. В противен случай , да се замъгли покритието дневно по време на процеса на втвърдяване .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128070.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.