Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да Frame Non - носещи стени с врати

Homebuilders използват носещи стени без натоварване , когато се раздели на по-голяма стая на две по-малки стаи . Те се наричат ​​не- натоварване , защото те не носят теглото на вашия дом, и са без значение за структурата на вашия дом . Да се ​​изгради носеща стена , която не е натоварване , първо трябва да се изгради една дървена рамка за стената от две - на - четири дъски. Ако искате да се осигури достъп между двете стаи , вие също трябва да инсталирате и касата в framing.Things ви е нужно
търсач Stud
линия креда
налягане , лекувани с две - на - четири дъски <Бразилски > Tape мярка
циркуляр
Предпазни очила
Пробийте
винтове
Нелекуваните дъски две -по- четири
Hammer
Nails
Assistant

Покажи Още Инструкции

1

Използвайте търсач родословни да намерите шипове в съществуващите стени, където ти започваш да се изгради нов не- носеща стена . Трябва да прикрепите формиране на новата стена на гърба на кутията на съществуваща стена, за да се осигури сигурна база за новата стена .

2

Snap тебешир линия на пода, където новата стена ще . Mark местоположението към вратата.


3

Нарежете налягане , лекувани с две - на - четири дъски, за да се поберат между стените и марки за врата. Това ще са праговете за рамката на стената.

4

Поставете перваза плочи в позиция на пода , и завийте ги на място с винт на всеки 6 инча.

5

Изрежете две по четири за да пасне на дължината на горната част на стената , и една за да съответства на всеки перваз плоча .

6

Мярка и нарязани болтове стена за рамкиране . Стандартното разстояние за шипове е 16 инча един от друг , така че да раздели дължината на праговете на вратите с 16 за да определите колко шипове , което трябва . Определяне на височината чрез измерване на разстоянието между тавана и прага плоча и изваждане на дебелината на две две от четири плоскости. На два -по- четворките са всъщност по-близо до 1 1/2 инча дебелина .

7

Пирон шипове до дънните плочи на рамката на стената. Долните плочи са четворките две -по- , които са били отрязани , за да отговарят на праговете на вратите . Пирон шипове към всеки край на дънната плоча , с шипове в между крайните шипове разстояние не повече от 16 инча един от друг .

8

Пирон горната плоча към върховете на шипове . Горната плоча е на две по четири се порежете , който е със същата дължина като цялата стена .

9

Преместете сглобена рамка на мястото на върха на праговете на вратите с помощта на асистент . Уверете се, че формулировката е прав, и довърши изработването на тавана , на перваза плочи и шипове в пресичащи се стени .

10

Измерете и изрежете две две - на - четири дъски , които съответстват на височината на вратата, за да бъде шипове Джак. Стойка жак шипове наред срещу шипове около рамката на вратата - шипове цар - и ги закова на гърба на кутията цар

11

Измерете разстоянието между двете кралски шипове да определи продължителността на . заглавната си част. Изрежете две по четири за заглавието , поставете го на върха на шипове жак и да го закове на гърба на кутията царя.

12

Нарежете родословна наречен инвалид конезавод да се поберат между горната плоча и таблата от две от четири борда . Позиционирайте инвалид конезавод между горния и горната плоча и я закова им от шофирането гвоздеите в под ъгъл от 45 градуса . Ако има повече от шестнадесет инч между родословната инвалид и шипове цар , използвайте повече от един инвалид родословни .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128067.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.