Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Може появяват пукнатини в стените поради Poor Drywalling Job

? Пукнатини, които се образуват в сухото строителство могат да бъдат продукт на или некачествена инсталация техники или къщата ви просто уреждане неравномерно . Въртящи пукнатини могат да се проявят в по-стара къща , както и жилища, които наскоро са били построени . Начинът, по който се появяват пукнатини сухото строителство могат да ви помогне да определите причината за крекинг и коя техника ремонт можете да използвате . Прав или Jagged

Дали една пукнатина , която в сухото строителство на стената ви е права или назъбени показва потенциалната причина за пукнатината в стената . Прави пукнатини в сухото строителство , които работят перфектно хоризонтално или вертикално по стената са всъщност по шевовете между отделните листове на сухото строителство . Ремонт на тези пукнатини сам би трябвало да елиминира евентуални бъдещи пукнатини от появяват отново , тъй като пукнатините вероятно са продукт на лошо гипсокартон работа. Назъбени пукнатини не са от шевовете между листовете гипсокартон , но гипсокартон разкъсване от къщата уреждане неравномерно . Назъбени пукнатини обикновено са придружени от нокти , излизащи от стените , отрежете идва разхлабени или други подобни проблеми .


Уреждане

Всички жилища могат да получат повреди от уреждане дължи на многобройни каузи , като например почвата под началната уреждането неравномерно , на дървен материал в къщата свива с течение на времето и дори насекоми щети на къщата , според експерт дома подобрение Тим Картър . Тъй като различните части на дома настанявания, преместването в структурата може да доведе до пукнатини , които са в етажите на цимент в мазето , фондацията и дори сухото строителство по стените. Без значение колко добре на сухото строителство е инсталирана в къщата , стените ще се образуват пукнатини от уреждане . Консултирайте се с доверен местен изпълнител за решения, ако къщата ви е уреждане неравномерно .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128065.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.