Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да Brick акцент Стена

Bricks някога са били един от най- често използваните строителни материали за къщи , но това не винаги е така в съвременните домове. Много модерни жилища използват по-евтини материали, които са по-лесно да се прилагат , като бетон, метал и пластмаса. Ако ви харесва външния вид на тухла и искате да се въвеждат един старомоден или винтидж елемент в дома ви , помислете за инсталиране на акцент стена тухла . Скъпите бои и тапети, които не могат да се конкурират с автентичността на недвижими тухлена стена , и повечето собственици на жилища са в състояние да инсталирате една themselves.Things ви е нужно
Съвместния съединение
Шкурка
летва
Level <Бразилски > Nails
Tile видяха
Bricks
Mastic
назъбена маламашка
1/2-inch дистанционни
Grout чанта
Grout или цимент
Small мистрия е. Stiff четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Подгответе стената , която сте избрали да използвате като тухла акцент стена чрез попълване на пукнатини или големи дупки със смесено съединение. Оставя се съединението да изсъхне , след това пясък далеч да се създаде гладка повърхност . Почистете стената на прах или песъчинки , и премахнете всякакви винтове, пирони или куки на картината.

2

Изрежете летва от дърво дължината на стената и го позиционира хоризонтално, наравно с долната част на стената . Lay ниво на върха на дървото и да коригира дървото , докато тя е напълно ниво. Закрепете гора в място от шофиране един пирон през него в стената на всеки край и в центъра . Можете да изберете да оставите част на нокътя стърчеше от дървото , за да направи по-лесно отстраняване на по-късно . Това парче дърво ще служи като книга , за да ви помогне да запазите вашите тухлени редове направо, както ви ги налагат .


3

Нарежете 10 тухли в половината с помощта на трион плочки и ги оставете настрана. < Бразилски>
4

Нанесете щедро слой от мастика , вид лепило за плочки , за една малка част от стената в близост до долния ъгъл с назъбена маламашка . The назъбена маламашка ще създаде вдлъбнатини в мастика , който ще спомогне за създаването на по-строг уплътнение , след като инсталирате тухлите.

5

Инсталирайте първия си пълен тухла в долния ъгъл на стената чрез подравняване на дъното ръба с книга и външния ръб с ръба на самата стена . Натиснете тухлата в лепилото. Продължете инсталирането пълни тухли хоризонтално през стената , като се уверите, да се подредят всеки с дневника . Поддържайте 1/2-inch пространство между тухли , като се използват дистанционни , ако е необходимо .

6

Инсталирайте половин тухла над първата тухла , подравняване на външния ръб с ръба на стената и се оставя 1/2 сантиметър от пространството между двата реда . Инсталирайте пълни тухли до края на реда. Центърът на тухлите в един ред трябва да бъде в съответствие с пространството между две съседни тухли в ред над и под . Това се нарича модел на работеща връзка , и това е една от най- често използваните модели в тухлена зидария.

7

Продължи да инсталирате тухли с помощта на този модел , движейки се вертикално нагоре по стената , докато стигнете до наполовина точка .

8

Нанесете слой на мастика до горната половина на стената , след като сте приключили bricking долната половина и завърши поредицата bricking както преди. След като сте инсталирали всички тухли , оставете лепилото да се определят най-малко 24 часа. След това време , извадете книга от дъното на стената.

9

Напълнете варов разтвор чанта с избора си на варов разтвор или цимент и я стиснете внимателно в пролуките между тухлите. Разстелете варов разтвор с малка мистрия . След фугите е създала в продължение на 20 минути, или така , подредено до повърхността на стената , като отидете над повърхността на тухлите с твърда четка , за да премахнете варов разтвор .

10

Оставете фугата да определен за 24 часа или по-дълго , ако е препоръчано от инструкциите на производителя .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128063.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.