Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да премахнете & Redo Old Въртящи Tape

A забележим билото работи вертикално или хоризонтално през стената ви обикновено означава, че не е правилно записано да се започне. Лента е процесът на свързване на краищата на гипсокартонени листове заедно с хартия или фибростъкло лента , която след това се покриват в съвместна съединение. Първи тези шевове гладка и равна може да бъде предизвикателство . Ако билото ви влудява , единственото решение е да се премахне старата лента и съединение и ремонтирам it.Things ви е нужно
Гипсокартон нож
самозалепваща се лента на окото, гипсокартон
Съвместния съединение
Въртящи Сандер

Покажи повече инструкции

1

остърже старата мазилка от шева с помощта на гипсокартон с нож , в единия край на шева . Скрап на разстояние достатъчно, за да получите най- гипсокартон лента под него.

2

Push под лентата с гипсокартон нож , така че можете да хванете лентата с пръсти. Дръпнете лентата бавно , като останалата част от мазилката с него , колкото и ти . Свалете цялата дължина от него , излагайки на линията между две парчета от гипсокартон .


3

Press окото гипсокартон лента над шева , от край до край.

4

Използвайте гипсокартон нож, за да се разпространи съвместно съединение над лентата. Покрийте лентата напълно , така че има шев на гипс малко по-широк , отколкото на лентата. Вземи съединението гладка и равна .

5

Нека съвместното съединение се суши в продължение на шест часа. Изстъргва някакви подутини или хребети . Разположено на втори слой на съединение , което прави шев малко по-широк и го поддържаш апартамент.

6

Нека втория слой да изсъхне в продължение на шест часа. Го изстъргва плосък с гипсокартон нож. Разположено на трети слой на съединение , което го прави малко по-широк , отколкото на предишния и гладка.

7

Нека трети слой се суши в продължение на 12 часа. Sand я гладка с гипсокартон Сандер . Пребоядисвам стената.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128062.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.