Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да Пирон Вертикален Стени Заедно

Когато рамкиране стени с 2- от -4 дървен материал , да се присъединят две стени, които отговарят перпендикулярни една на друга с гвоздеи . Това не позволява движение на стената , за да запази гипсокартон ъглови съединения или други обшивки от развиващите се пукнатини в ъгъла. Как ви се присъединят двете стени заедно зависи от това къде ставите паднат. Ако съседната стена има родословна където стените се срещат, шипове лесно ще педикюрни заедно. Ако не шипове са налични в прилежащата стена , а след това допълнително рамкиране помага да се направи connection.Things ви е нужно
мярка Tape
2 - от -4 греди
мощност митра видях
16г рамкиране ноктите < Бразилски> 5d ноктите
Hammer
Level
един - от -6 дървен материал
очила MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Близкия стена Nailers

1 < р > измерване на различията между двете шпилки , където прилежащата стена ще отговарят на съществуващата стена по средата между две копчета . Измерете и отбележете на 2 - от - 4 до разстоянието празнина. Нарежете пет 2 - от -4 парчета на митрата видях на ширината измерено празнина. Тези съвети се наричат ​​пистолет за пирони .

2

Mark съществуващата стена на 2 крака, 4 фута и 6 фута от пода, където втората стена ще задника срещу него. Поставете 2 -инчов с 4 -инчов борда между двете болтове с широк лицето вертикални и изплакнете с предната част на шипове в долната част на стената . Hammer две ноктите чрез всяка сглобка в края на 2 - от - 4 . Повторение на 2 -крак , 4 - крак и марки 6 -футови , и в горната част на стената.


3

Задайте прилежаща рамката стена на място и дупето го изправя срещу 2 - от -4 пистолет за пирони , които сте инсталирали в Стъпка 2 . Настройте стената за отвес с ниво . Лак за край конезавод на съседната стена на пистолети за пирони , с помощта на две 16г ноктите на всяка позиция спец . Наем Завършва в Corner

4

План ъглите, за да се настанят двете стени. В края на първата стена се простира успоредно на края на втората стена , така че на края на оста на първата стена лежи плътно върху лицето на оста на втората стена .

5

Подравни външната страна на крайния конезавод на първото издигане на стена с острото на крайния конезавод на втората стена . Пирон през лицето на шийката на втората стена на ръба на шийката на първата стена , с един пирон поставени на всеки 10 до 12 инча от горе до долу .

6

Hammer два пирона чрез лицето на оста на втората стена на ъгъл в долната плоча на първата стена . Повторете в горната част на стената.

7

Измерете и изрежете 1 - от -6 парче от дървен материал , за да се поберат между горната и долната плоча на първата стена . Поставете дъската 1 на 6 срещу лицето на втората крайна стена оста , между горната и долната плоча на първата стена , с ръба срещу лицето на края на оста на първата стена . Пирон на борда на място с 5г ноктите поставени на всеки 12 инча. Този съвет осигурява място за нокти или винт сухото строителство до .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128060.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.