Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

DIY Partition за Metal Frame

стаи могат да бъдат разделени на по-малки стаи и коридори чрез добавяне на дялове. Изпълнителите също използват прегради като противопожарни бариери от стаи , от друга страна. Изграждане на дял тя изисква да се опира на съществуваща стена , с шев на гипсокартон покрити с гипсокартон лента и мазилка. Можете да инсталирате на формулировката на вашия избор по време на ново строителство или ремонт. Метални рамки са лесни за инсталиране , с проследяване и хедъри , притежаващи steady.Things на шпилки ви е нужно
Broom
ролетка
Метални парчета
Saw с металорежещи острието
16 - мм - дълъг # 8 , вафла главата , ламарина винтове
Мощност отвертка
метални шипове
Noggins
Хоризонтални греди MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Sweep района с метлата , за да почистите пода , преди да инсталирате на метални парчета . Измерете размерите на помещението и къде да поставите точно дяла . Поставете винтове в предварително пробити дупки на пистата . Пробийте пистата в пода с отвертката за захранване.

2

Нарежете пистата с триона с металното острие за рязане , така че тя се вписва , където няма да има врата или зала преминава през преградата . Завийте на пистата в тавана с помощта на отвертка и винтове. Поставете металните шипове в пистата . Инсталирайте шипове от разстоянието между тях шестнадесет инча до 24 инча на център според строителните планове .


3

Инсталирайте noggins , които са с нарези греди , които обграждат шипове , на около 12 инча една от друга по шипове . Пробийте стоманени винтове в крайните разделите на noggins да осигурят на металните шипове .

4

Прикрепете хоризонталната мостова ако се изисква от плановете за изграждане на мястото на noggins . Завийте хоризонтални греди на гърба на кутията с два винта. Поставя се в сухото строителство .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128059.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.