Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да Brick Дом Up

Практиката на bricking къщите се използва за блокиране на влизане и на пломбите стени и други отвори, които преди това са били отворени. Brick е особено здрав материал, който блокира отвори в далеч по- постоянен начин от шперплат и ноктите някога би могъл . И двете вътрешни и външни характеристики на сградата могат да бъдат затворени с тухли , всички с едни и същи основни процеса . Ако имате нужда да тухла до една къща , ще се нуждаете от правилните материали , заедно с някои знания за процеса. Нещата ще трябва
Hammer бормашина
длето ухапа
Зидария нокти
String
Bricks
Trowel
Хоросан
Level
Хоросан рейк
<Бразилски > Покажи повече инструкции в
1

премахнете всички прозорци и врати , както и техните рамки , от частите на къщата , която искате да тухла нагоре . Пречки , останали в стената ще отслабят само структурата на вашата тухла запълване, и може да доведе до това да се провали напълно.

2

Използвайте чук тренировка с длето малко, за да нокаутирам тухли от стените около отвори , които искате да запълните. Елиминирайте всяка друга тухла от двете страни на отвора. Тези редуващи пространства ще служат като котва точки за новите тухли , които смятате да инсталирате.


3

Използвайте чук да карам една зидария пирон в хавана точно над първата тухла от двете страни на на дъното на отвора. Вържете низ между двете ноктите и го издърпайте здраво. Този низ ще служи като ръководство за поддържане на първия ред от тухли изравни със заобикалящата ги среда .

4

Използвайте мистрия да прилага хоросан до дъното на отвора. Опитайте се да направите дебелината на замазката съответства на дебелината на съществуващата хоросан в ставите около отвора.

5

Нанесете хоросан за двата края на една тухла, и положи на тухлата в отвора на една страна. Lay пълен ред от тухли, като се уверите, да ги държи в съответствие с вашия низ ръководство. Използвайте ниво за проверка на праволинейност на първия ред . Преминете към втория ред и повторете процеса .

6

Използвайте хаван рейк , за да отстраните излишната мазилка от ставите , и да се създаде завършен вид . Оставете да изсъхне замазката за сумата от време се препоръчва от производителя .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128057.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.