Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да кадър Бетон Мазе Периметър Стена

Когато един дом е построен , стените на мазето се удвоят , тъй като стените на основата , така че те са изградени от бетон се излива или сгурия блок , така че те могат да носят теглото на вашия дом . Един недостатък на тези стени е тяхната груб , незавършен вид, който трябва да бъде разгледан , ако искате да завършите мазе в годна за живеене място . А просто решение на този проблем е да се изгради една дървена стена рамка над бетонната стена , така че можете да инсталирате гипсокартон или друга повърхност към нея, и се свърши с готовия интериор wall.Things ви е нужно
налягане , лекувани с 2 - от -4 дъски (за праговете на вратите )
циркуляр
Предпазни очила
Пробийте
Зидария свредло
зидария винтове
Нелекуваните дъски 2 - от -4 (за рамкиране ) < Бразилски> Tape мярка
Hammer
Nails
Level
Assistant MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Cut налягане , лекувани с 2 - от -4 дъски, за да поберат по протежение на основата на бетонната стена . Те ще бъдат използвани като праговете . Плочите на перваза се използват за свързване на формиране на пода , и да защити на рамката от гниене като химическите вещества, използвани в процеса на налягане лечение са устойчиви на вода щети .

2

Drill пилотни дупки на всеки 12 инч в пода, където сте поставяне на праговете на вратите с помощта на малко зидария тренировка . Наем 3

Screw перваза плочи на пода с винтове за зидария .

4

стека две 2 - от -4 дъски отгоре на праговете на вратите и измерване на височината на стената между 4s 2 -по- и греди на тавана . Използвайте това измерване при рязане на шпилки за рамката на стената. Да не се закова на 4s 2 -по- перваза плочи ; можете да ги поставят там, защото , когато се измерва височината на болтовете на стената , трябва да се вземе под внимание дебелината на горните и долните плочи на формиране ; в противен случай може да се намали шипове твърде дълги .

5

Изрежете горната и долната плоча за рамката , така че те съвпадат с дължината на праговете на вратите . Използвайте необработени дъски 2 - от -4 за шипове и горните и долните плочи.

6

Нарежете два -по- 4 дъски, за да пасне на височината , необходима за шипове . Стандартното разстояние между шипове е 16 инча , а следват местните строителни норми при изготвянето на стената.

7

нокти шипове в долната плоча , разстоянието между тях в зависимост от вашите местни строителни норми . Завършване на рамката с пирони на горната плоча на върха на шипове .

8

Повдигнете рамката на стената на мястото на върха на праговете на вратите . Проверете, за да се уверете, че тя е отвес ( вертикално прав) и ниво ( хоризонтално прав) . Тя гвоздей върху праговете на вратите и греди на тавана . Може да се наложи помощта на асистент , когато правите това .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128056.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.