Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Можеш ли да Използвайте Electric Nail Gun да инсталирате Базови платки

? Паркет дава стаята завършен вид . В повечето случаи , изпълнителят инсталира панелите гипсокартон , така че долният ръб е половин инч или така от пода , оставяйки един грозен празнина между стената и пода . Перваз покрива тази разлика , както и малкото пространство , което може да съществува между ръба на настилката и стената. Пирон пистолети ускори монтаж первази , и електрически пистолети за нокти са по-скъпи в сравнение с други видове нокти пистолети . Електрически пистолет за пирони , обаче , може да не е подходяща за всички видове монтаж первази . Пирон Guns

нокти пистолети се предлагат в различни стилове и видове , но всички те имат една обща цел: да замени необходимостта от чук и пирони . В допълнение към електрическите модели , можете да закупите или наемете пневматични пистолети за нокти , които работят на разстояние сгъстен въздух или безжични нокти пушки, които се нуждаят от акумулаторни батерии.


Брад Nails Vs. Finish Nails

цокъла е компонент на тапицерия работа на помещението , така че е важно да се зенкеровайте ноктите глави и да запълни дупките нокти със съвпадащи дърво кит за професионален външен вид . Двете Брад ноктите и да завърши нокти са приемливи за тапицерия работа, но Брад ноктите са тънки и фини , и те не могат да предложат достатъчно подкрепа, за да държи дебел или тежки перваз на място.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128045.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.