Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да повали на гипсокартон стена

Sheetrock е името на търговска марка за гипсокартон или гипсокартон . Това е строителна клас материал, използван за покриване на стени и тавани рамки или шипове . The гипсокартон или гипсокартон е тогава текстурирани и боядисани да направи вътрешното пространство да изглежда завършен . За да повали Sheetrock , вие само трябва да " деконструира " пространството, известен като " демо " работа - кратко за " разрушаване ". Докато събаряш сухото строителство не е трудно, тя може да бъде труд intensive.Things ви е нужно
Trash контейнер
лост
Работни ръкавици
очила
3 -килограмова ръка шейни <Бразилски > Nail гребец
Screw пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

под боклук контейнер, за да се разпорежда с гипсокартон като приключите разрушаването .

2 < р > Отстранете както тапицерия на тавана и цокли , заедно с всеки стол парапет , с помощта на лост . Можете да запишете формоване за повторна употреба или да се разпорежда с него в контейнера за боклук .


3

Сложете работни ръкавици, един чифт предпазни очила и вземете 3 -килограмова ръка шейни .

4

Подход на гипсокартон и прати една дупка в нея с ръка шейната в горния ъгъл на вратата. Достигнете вътре в дупката и издърпайте гипсовата замазка далеч от шипове . The гипсовата замазка вероятно ще бъдат разделени в голям раздел.

5

Продължи да пробият дупки и дръпнете гипсовата замазка разстояние рамката на стената , докато всички от тях са съборени .

6

Огледайте шипове за пирони или винтове. Издърпайте останалите ноктите заби в гърба на кутията с пирон гребец , или разкопчаване никакви стърчащи винтове с винт пистолет да довърши работата си .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128043.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.