Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да скриете Ugly Стена

A стена може да се появи непривлекателна , защото на пукнатини , а алинея боя работа , неравна повърхност или всякаква друга редица причини , включително и като цвят, който просто не се обжалва пред вас . Използвайте различни решения за частично скрие несъвършена , грозна стена или използват методи, които са дори по един по-постоянен и ефективен при скриване на цялата стена . Дори и като аматьор направи-си - си сам , можеш да се скриеш yourself.Things на нарушител стенни ви е нужно
Картини /фотографии
Cloth
Fabric панели
Liquid нишесте
Pan
корнизи
чаршафи
120 - песъчинки шкурка
Pole Сандер
Dust маска
Cap
пластмасови листове
Мокър /сух вакуум
Спондж
сапунена вода <Бразилски > Primer
Paintbrush
Texture боя
Paint тава
валяк за боядисване на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Дръж големи картини или снимки на стратегически места на стена, за да се привлече вниманието към изкуството или снимки , вместо на самата стена .

2

Покрийте стената в плат панели. Инсталирайте корнизи и да се мотае плат от пръчките . Използвайте добър плат спрей нишесте да се стяга панелите.


3

Ремонт на стената. Сложете 120 - песъчинки шкурка върху поле шлайфмашина , която ви позволява да се достигне до районите с висока стена . Поставете пластмасови листове на пода в предната част на стената и сложи маска и шапка за лична защита. Започнете от горните ъгли на стените и пясъка на цялата стена , като се използва поле шлайфмашина .

4

прахосмукачка праха от стената , като се използва мокро /сухо вакуум. Потопете гъба в сапунена вода и избършете цялата повърхност на стената. Избършете стената надолу за втори път с гъба wet с вода. Позволете на стената, за да изсъхне.

5

Кръпката никакви пукнатини и дупки в повърхността на стената , използвайки Шпакловъчни или съвместни съединение. Позволете на пластирите да изсъхне напълно , и пясък ги изглади с 120 шкурка .

6

Нанесете грунд върху цялата стена , с помощта на четка за рисуване . Оставете грунда да изсъхне напълно , следвайки препоръките на производителя .

7

Боядисайте стената с текстура боя. Изсипете боята в тава боя и го нанесете с валяк за боядисване . The текстура боята напълно скрива всяка стена несъвършенства .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019128038.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.