Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да Прикрепете Beadboard до таван

Beadboard е стар стил от дърво , покриваща за стени или тавани , който напомня на вътрешността на старите мотриси или лодки . Той идва в дълги дъски , с език и жлеб ръбове, които се затварят плътно заедно. Поставяне на дъските на тавана е ефективен начин да добавите характер към една стая и може също така да скриете тавани , които са напукани , белези или иначе неблагоприличните . Уверете се, че beadboard се буклиран , тъй като не е задължително да искат да го завършим по ceiling.Things ви е нужно
Electronic studfinder
Level
Pencil
ролетка
Beadboard таван дъски
Miter видях
Подстригване спец
Таблица видях MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Намерете всяка греда на тавана с помощта на електронен studfinder . Mark в целия таван в позицията на всяка греда с ниво и молив.

2

Мярка по тавана , от край до край, перпендикулярно на гредите , заедно началния ръб на тавана. Трансфер на измерването до таван beadboard дъска . Извадете един инч от измерването. Нарежете на борда на този размер на митра трион.


3

Задръжте beadboard дъската до тавана , с нарезно ръба на дъската към стената и се разполага с една половин инч от от него . Не трябва да има едно - половин сантиметър от пространството на всеки край на борда , както добре.

4

Закрепете дъската с две декоративни пирони на греда , като ги снима направо нагоре през лицето на дъската с вашия отрежете пистолет. Линиите ви привлече на тавана ще ви покаже къде се намира всяка греда .

5

Нарежете следващия борд на размера по същия начин . Натиснете нарезно му страна срещу страна езикът на предходния съвет . Пирон на новия борд на място по стрелба един подреден ноктите на греди в страна на дъската , в непосредствена близост до езика, така че ноктите глави ще бъдат скрити от следващия съвет.

6

Повторете процеса за всеки съвет , изграждане на целия таван съвет от борда . Използвайте една маса видях да намали последния съвет по дължина , така че да пасва в непосредствена близост до крайната стена с една половин инч пространство там. Таван тапицерия ще обхваща пространствата около периметъра.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019127838.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.