Как да се изгради Secret отделение за съхранение в къщата си на стената

Скрити сейфове стенни и тайници прикрити чрез обесване произведение или драперии осигурят скъпоценни предмети , без да се налага да наемете сейф . В съвременните домове с гипсокартон стени , изграждане на отделение тайна стена е прост проект, който може да бъде завършена в рамките на два часа. Тъй като помещението е изградена без да се нарушава рамкиране шипове , само гипсокартон трябва да бъдат отстранени . Тънък Вратата на шперплат е шарнирно към родословната с плосък пиано панта . Не хардуер простира отвъд повърхността на стената , което прави отделението лесно да hide.Things ви е нужно
Stud Finder
Pencil
Пробийте с шофирането малко
1 - инчов диаметър дупка видях
ниво Карпентър
Jig видях
ниво Carpenter е. Utility нож
длето
Hammer е. циркуляр
2 - от -4 - инчов дървен материал
4 L -образна огъната 90 градуса ъглови скоби , 2 инча по всяка страна
String
Пробийте с шофирането малко
Саморези-винтове . 1 до 1-1/2-inches дълго
3/8-inch завърши шперплат
Пиано панти , на 1 до 2 сантиметра по-ниска от височината на отделението
Hammer е. 1/4-inch пирони
скрап хартия
Стоманени шайби
винт за дърво

Покажи повече инструкции

1

Намерете и марки шипове стени от двете страни на област, в която имате намерение да изгради тайното отделение . Използвайте ниво дърводелец и молив, за да маркирате хоризонтални линии върху стената между шипове , което показва позициите на горната и долната част на отделението . Пробийте дупка с 1 - инчов дупка видях в стената около половината път между болтовете и около половината път между горните и долните хоризонтални линии.

2

Започнете изрязване на отвор в стената , като се използва жига видях. Премини през хоризонталните линии , докато стигнете шипове . Премахнете възможно най- много гипскартон , колкото е възможно от дупката . Когато можете да видите ясно шипове , използвайте ниво дърводелец да маркирате позициите си с вертикални линии върху стената. Резултат през външната хартия повърхността на гипсокартон с нож на вертикалните линии. Използвайте чук и длето , за да намали чрез гипсокартон на вертикалните линии. Извадете останалата гипсокартон около ръба , за да създадете правоъгълна дупка.


3

Измерете и отбележете, разстоянието между болтовете рамкиране в стената . Горните и долните стени на отделението ще бъдат отрязани до тази дължина . Изваждане 1/4-inch от това измерение , за да се изчисли ширината на вратата на отделението е . Това ще позволи на 1/8-inch клирънс от всяка страна на вратата , така че ще се люлее свободно.

4

Мярка , марки и отрежете две , 2 - от -4 - сантиметрови дъски на ширината на пространството между шипове стени . Положете подрязани дъските върху равна повърхност със своите 4 - инчови повърхности хоризонтални . Център за L - образна скоба на всеки край на дъските . Извивките в скобите трябва да бъде приведено в съответствие с краищата на дъските с единия крак на всяка конзола , преминаваща нагоре . Скобите се използват за винт дъските към болтовете рамкиране да образуват горната и долната част на тайно отделение .

5

Изрежете парче на низ дълъг около 8 метра. Завържи около почиства дъската , че ще използвате за най-долния рафт на отделението. Трябва ли да се откажа от дъската , както сте го инсталирате , ще бъдете в състояние да я възстанови с низ. Поставете дъската между болтове рамкиране така че си отгоре се приведат в съответствие с долния ръб на изреза на стената и вертикалните краката на скобите са с лице нагоре. Завинтете скобите за съответните шипове стени , с помощта на бормашина и шофиране малко.

6

Инсталирайте върха на тайно отделение чрез поставяне на горната дъска с скоби между шпилките рамкиране , в съответствие с горната хоризонтален силует . Вертикалните краката на скобите са обърнати надолу. Завинтете скобите на гърба на кутията .

7

Измерете височината и ширината на отделението . Извадете 1/4 инча от размерите да се изчисли размерът на вратата на отделението . Използвайте квадрат дърводелец да марка лист 3/8-inch шперплат с размера на вратата . Подстригване на вратата с жига видях. Пробийте дръжка с пръст дупки през вратата , около 1 инч от откриването му страна , с помощта на един - инчов врата дупка видях. Прецизно позициониране не е важно.

8

Поставете вратата върху равна повърхност. Отворете пиано панта . Изравнете ръба на една панта плоча на отваряне ръба на вратата . Щифт панти ще бъде успоредна на отваряне - страничния ръб . Използвайте 1/4-inch пирони да довърши пиано пантата на вратата с една Брад във всеки отвор в плоча панта .

9

позицията на вратата в отвора в предната част на купето . Сгънете малки късчета хартия, за да направи подложки . Плъзнете хартиените подложки между ръбовете на вратата и рамката. Шайбите ще държат вратата на място, докато ви довърши пиано панта към към рамката. Пирон на пиано панта към съответния рамкиране членът с една Брад във всеки отвор в плоча панта .

10

Отворете вратата . Измерете и отбележете място 3/8-inch от предния ръб на приблизителна вертикална центъра на страничната стена на отделението срещу панти страна. Стека няколко шайби така общият им височина е около 1 /2 инча височина. Поставете шайбите върху дървен винт . Поставете винта и шайбите по маркирана стена на отделението , така че предния ръб на подредените шайбите е в марка . Завийте шайбите към вътрешната стена на отделението . Шайбите ще служат като стоп врата .

Колко енергия ли един Trane Rooftop Unit ползване

? Много от единици покривите Trane са опаковани отопление, вентилация и климатизация ( HVAC ) единици . Размерът на единица HVAC определя колко топлинна енергия или енергия за охлаждане го освобождава

Περισσότερα >
Как да тапициране на Bench с бутони

Тапициране една пейка е начин да обновите вашия декор и осигурява възможност за дори новаците да постигнат тапициране успех. Използвайки само няколко основни инструменти, можете да трансформирате ваша

Περισσότερα >