Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да Frame Out на Pass -Through в стената

A стена проходна е в основата на прозореца между две стаи от дома или друга сграда. Прозорецът дава стаите открит външен вид и предоставя частичен достъп от едната стая в другата стая . Като цяло, проходен се използва в стена между кухня и трапезария , които прави , минаваща храна от кухнята, за да трапезарията бързо и лесно и запазва храната от изстива по време на транспорт . Ако искате да отворите пространство, за да позволи на повече светлина и ще позволи повече въздух да циркулира , а след това в рамка от проходен в почти всяка стена във вашите home.Things ви е нужно
първоначалните планове дома проект Drop кърпа
пластмасови листове
Гипсокартон лента
Stud Finder ( по избор )
предпазни очила
Claw чук
лост
Ръкавици ( по желание)
шейни чук (по желание ) < Бразилски> Saw (по избор)
дървени плоскости , по около 1 инч дебелина
Nails MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Погледнете в първоначалните планове, дизайн за дома , за да се определи дали или не на стената , в която искате да поставите пропускателен е носеща стена. Поставянето на преминаване през носеща стена може да компрометира целостта на конструкцията , ако не е направено правилно . Един вариант е да се консултирате с професионален сграда да се определи дали или не на стената е носеща стена.

2

Изберете преминаване през населено място в зона на стената, която не може да съдържа водопроводни тръби. Ако, например , искате да отворите в стената между кухнята и хола , а след това изберете площ от стената, не в близост до кухненската мивка , където тръбите са вероятни.


3

Disconnect електрическото захранване на помещението или помещенията , където се намира на стената , така че да не себе си електрически стол . Тази задача изисква изключване на прекъсвач или прекъсвачи в полето прекъсвач и /или предпазител или предпазители в кутията за предпазители .

4

Поставете капка кърпа на пода, за да се изравнят отломки. Hang пластмаса, с гипсокартон лента на околните врати за предотвратяване на прах да попадне в други зони на дома .

5

Mark стената с молив, за да посочи мястото, където искате да поставите прехвърлянето през . Ако това е носеща стена , след това марка района на преминаване през по болтове стена , която можете да намерите с търсач родословни .

6

Поставете предпазни очила , за да ги предпазват от прах на вашия очи . Използвайте чук да чукам дупка в центъра на пропускателен - определената зона на стената. Отстранете останалата част от района, където искате да поставите прехвърлянето на по- . Използвайте лост или ръка в ръкавица около ръбовете на отваряне , така че да не повредите някой от сухото строителство , което ще остане част от стената . Летва или мазилка ще излизам , или навън , ако го удари с чук шейни .

7

Издърпайте ноктите , стърчащи от откритите шипове стени с помощта на нокът края на чук . Ако носачи са там, където искате прехвърлянето на по- , а след това видях през тях на няколко сантиметра нагоре от пода , и след това завъртете отрязаните шипове , за да ги премахнете. Хит на малък приложен родословни база с чука , а след това го повдигнете , за да го премахнете.

8

Lift или бута изложени проводници , така че те са в частта на стената, която ще остане непокътнат. < Бразилски>
9

Сложете две наредени дървени дъски, всяка около 1 инч дебелина , в горната част на отвора за преминаване през , и ги прилага към оголените стени накит с пирони и чук . Дължината на дървени дъски , които използвате, ще варира в зависимост от размера на проходна , но се използват два ноктите на всеки край на дъските и при 6 - до 8 - инчови интервали . Плоскостите създават върха на преминаване през рамката.

10

Създаване на дъното на преминаване през рамката с пирони едно дърво борд, който е около 1 инч дебелина до дъното на прехвърлянето на по- отваряне. Използвайте два пирона в двата края на дъската и при 6 - до 8 - инчови интервали е.
11

Добавете едно дърво борд, който е около 1 инч дебелина от всяка страна на отвора. . Използвайте два гвоздея на всеки край на всяка дъска и при 6 - до 8 - инчови интервали

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019127407.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.