Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стени >> Content

Как да напусне килим в при изготвянето на разделителна стена

Ако имате напълно мокет голяма стая , която искате да се разделят на по-малки стаи , не е нужно да се вземат всички от килима , за да инсталирате разделителна стена . С премахването на една малка част от килим , където най-долния кадър ще бъде, можете да си спестите време и много пари. След drywalling и довършителни си разделителна стена , добавете килим халс ленти и приложете килима заедно новата стена , точно както бихте направили с нови настилки . Нещата ще трябва
Ролетка
лента Painter е. Utility или килим нож в
Покажи повече инструкции
е. 1

Измерете дължината на разделителна стена в стая, където ще бъде изграден на стената. Това измерване е от когато съществуваща стена е до ръба на отсрещната стена или в центъра на помещението.

2

Поставете дължина на лентата художник по това измерване . Това е мястото, където един ръб на новата стена ще бъде.


3

Измерете ширината на основната плоча , както и всички гипсокартон , от първата лента линия. Например , ако използвате стандартен 2 - от -4 парче от дървен материал и 1/2-inch сухото строителство , трябва да добавите 3-1/2 , 1/2 и 1/2, за да ви дам ширина 4.1 /2 инча. Това е така, защото 2 - от -4 дъски не са наистина 4 - инчови ширини . Ако използвате по-големи или по-малки материали , след това коригира по математика съответно .

4

Поставете друга лента на лента , успоредна на първия милион в определената ширина на стената. Използвайте полезност или килим нож да срежете по вътрешните ръбове на лентата линии. Извадете нарязани раздела на мокет . Сега можете да инсталирате основната плоча за разделителната стена и продължи рамкиране .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walls/1019031144.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.