Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Пешеходни пътеки >> Content

Как да Lay тротоара

Easy , при всякакви метеорологични условия за достъп до вашия дом или обслужващи площи е лесно да се постигне с почти без поддръжка бетонни пътеки . Те могат също така да отпускат заеми на красотата на вашия дом от рамкиране и пускането вашия дом на дисплея, както е в центъра на вашия двор. Нещата ще трябва
Форми за Бетон
конкретни инструменти и конкретни
градински маркучи и прикачени файлове
Rocks
Sand
брусове
Канап
Т площади
количките Or Колички
нива
Tool Задава
лопати, лопати , и лъжички MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Set тротоара форми на място. Стандартната ширина е от три до четири фута за основните сфери и две крачета за обслужване разходки .

2

Комплект форми вървят паралелно и на височина , която е на нивото на съществуващите разходки или на ниво, много близка до тази на нивото на повърхността на земята , за лесна поддръжка двор.


3

Поставете подвижна преграда на работното край, така че можете да излее количества бетон , които са удобни за вас да работите. Тази техника работи чудесно , когато сте готови бетонови смеси се използва, защото тя обикновено води до много малко губи бетон.

4

Prep зоната за разходка внимателно чрез премахване на всички копка и в насипно състояние мръсотия до дълбочината на разходката плюс приблизително два инча за под- база от пясък или трошен камък. Уверете се, че всяка хлабав или пролет -у почвата е внимателно уплътнени да се избегне потъването , накланяне или излишък крекинг -късно в живота на тротоара е .

5

Вземи някои от допълнителна помощ от приятели, ако планираното застиване е голям един . Concrete работа е тежък и изморителен . Там никога не може да бъде твърде много помощ .

6

Използвайте кръст наклон на една осма от инча на крак в ширина далеч от околните структури, за да помогне с дренаж.

7

Използвайте асфалт импрегниран съвместен материал на места, където разходката влиза в контакт със структура или друга голяма част от бетона ( ръба на алеята , вътрешен двор край и т.н.)

8

сигурност ще бъде нарязани контролни фуги на всеки 4 до 5 фута по дължината на разходката . Те минават през повърхността и са направени с на канали .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walkways/1019127297.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.