Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Пешеходни пътеки >> Content

Как да се изгради дървени Arches

Един от най-красивите неща , за да видите в един дом е дървени арки. Много от собствениците на жилища ще се радва да има някои в домовете си , ако не беше за сметка на наемането на майстор , за да го направя. Въпреки това, с правилните инструменти и упоритостта , красотата на дървени арки може да бъде част от всеки дом . Тук искаме да създадем сводест касата да се поберат на сводест отвор в един room.Things ви е нужно
шест ленти на желаната дървен материал 1/8 инча дебелина от 6 инча широк с 96 см дълъг
един стриптийз на дървен материал ¼ инча дебелина от 1 инч широк с 96 см дълъг
лепило за дърво
Ролетка
Pencil е. 15 " T " форми на MarketBook.bg 15 Screw скоби
1 Strip на 1/4 инча Masonite 6 инча широк с 96 см дълъг
Air компресор
Пневмостеплери
за 3/4 инчови скоби
Таблица видях <Бразилски > дървени дюбели

Покажи повече инструкции
Създаване Формуляри

1

Мярка ширината на арката и записват номера. След това се измерва височината на арката от централната точка на отвора и се записва броя

2

Draw арката на една маса , като начертаете хоризонтална линия на ширината на арката . ; бъдете сигурни, за да маркирате точката на центъра . След това равенство височината на арката на един инч ивица на дървен материал. Пробийте дупка в една от марки и сигурна другият към централната точка е маркирано върху масата. Това ще ви даде възможност да се направи арката .


3

Измерете и отбележете на линия 7 /8 инча от вътрешната страна на линията на арх изготвен на масата . Това ще позволи на "Т " S , създадени и 1/8 инча Masonite ивица .

4

Mark "Т " S 1/8 инча от вътрешната страна на вертикалната форма. Secure "Т" -те на тази марка с две 2 ¼ инчови винтове .

5

Сигурен 1/8 инча Masonite лента отпред на вертикалната формата на "Т " . Подсигурете тази лента с пневматичен телбод . Поставете лента от хартиено тиксо върху предната част на "Т " форма за покриване на вертикални и хоризонтални зони на "Т " .


Лепене на Arch

6

Поставете либерален количество лепило от едната страна на пет от шестте 1/8 инчови ивици на дървен материал. Завъртете залепени страна на отлепен страна на следващото парче , докато всички шест парчета са заедно.

7

Поставете центъра на залепен материал срещу 4 инчов Masonite и го закрепете към " T " форма с винтови скоби .

8

Поставете останалите винтови скоби на " T" форми , докато на дървен материал са защитени срещу всички "Т " форми.

9

След лепило се е втвърдил, обикновено през нощта , махнете скобите и сводестия тапицерия от "Т " форми.

10

Съвместния един ръб , докато гладка . След това внимателно се откъснете от ширината на необходими на една маса видях парче.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walkways/1019127288.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.