Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Пешеходни пътеки >> Content

Как да инсталирате събарят Stairs в Attic

Инсталиране събарят стълби прави достъп до всичко това неизползван съхранение в таванско лесно и безопасно . Поставяне на стълбите е работа през уикенда , че иска малък дърводелски умения и прости tools.Things ви е нужно
Pre - сглобени сгънете надолу по стълбата
2 инча с 4 инчов дървен материал
един сантиметър по 4 инчов дървен материал <Бразилски > Дървени подложки
Wood видяха MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Mark дупката силует от вътрешността на тавана от карането на ноктите чрез сухото строителство в дългите краища на дупката. Слез долу и се използва гипсокартон трион , за да изрежете отвора между шипове и внимателно извадете сухото строителство .

2

Frame откриването чрез поставяне на 2-инчов с 6 -инчов родословни между греди и ги прикова в всеки край на отвора. Измерете внимателно рамката, за да се гарантира, че отговаря на спецификациите на производителя . Стъпки , които могат по-тежки натоварвания изискват крайните рамки да се удвои до заковаване второто парче от дървен материал срещу първата .


3

Повдигнете стълбите в тавана и да ги превърнат в леко ъгълът на отваряне. Издърпайте стълбите чак в тавана. Пирон парче от един инч от 2-инчов дървен под всяка страна на отвора за провеждане на притегляне надолу по стълбите на място, докато те са били обезпечени .

4

Center стълбите чрез поставяне на подложки между рамките. Пирон на стълбищни рамката на груб рамката следните направления на производителя и премахване на опорите под рамката .

5

Отворете по стълбите и се измерва от горната част на пода. Трансфер на измерванията към долната част на стълбата и се нарязва на краката , така че стълбата седи правилно .

6

Боядисайте кокетни парчета и ги прикрепете към откриването на стълби с довършителни винтове. Отваряне на стълбата и да реши какво ще тегли нагоре по стълбите първият .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walkways/1019127286.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.