Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Пешеходни пътеки >> Content

Как да премахнете конкретни стъпки

Ремонти се случват в дома си. Това е време, за да донесе в къщата от 1950 -те години в новото хилядолетие , така че да затварят една външна врата и премахване на набор от стъпки трябва да се случи . Обикновено , конкретни стъпки са определени по своя фундамент , а не на една и съща плоча , тъй като основата на къщата . Ако те са , отстраняване е лесно. Ако те са част от оригиналната плоча на къщата , отстраняване е малко по-трудно , но все още не impossible.Things ви е нужно
8 -килограмов чук шейни
Cold длето
Small шейни чук, за да карам на длетото
4 - инчов диамантен диск да направи плитки съкращения в бетона
Hammer бормашина с карбид зидария малко за пробиване серия от дупки, за да отслабят бетона , така че можете да ги разбие с шейна чук
очила < Бразилски> защита Ear
Dust маска на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Определете дали стъпките са предварително лят бетон. Ако те са , те са кухи и лесно откарали с мебели Доли и помощник .

2

Носете защитни очила. Ако стъпките са изглежда да е монолитна стоманобетонова , да им даде добър пай с малка шейна чук , за да се види дали те се счупят. Удари го в близост до ъгъла на една крачка . Можете да получите късмет и да намерят по стените са направени от бетонни блокове и запълнени с пясък. Ако можете да получите част от една стъпка или горната плоча неподдържан ( без нищо под него ), можете да се удари в бетона на няколко пъти и то ще се счупи лесно.


3

Проверете марката нагоре от стъпките . Те могат да имат покрив, който е бетонна плоча , но е подкрепен от пясък отдолу. Ако можете да премахнете пясъка , бетон е достатъчно крехък , само за да го удари няколко пъти с шейна и то ще се счупи на парчета .

4

под жак - чук или да си купи 4 - инчов сухо нарязан диамантен диск за циркуляр . Разходите ще бъдат за същото . Ако имате солидни конкретни стъпки , имате дълъг и мръсна работа пред вас. Използвайте крика чука на върха и щрангове . Опитайте се да правят съкращения с студена длето или 4 - инчов циркуляр за да помогне да отслаби бетона и да удря по едно и също място . Това ще отслаби и евентуално да пробие бетона. Да се ​​съхранява при него и в крайна сметка ще получите по стълбите надолу към основата .

5

Проверете връзката между основите на къщата си и основите на вашата стъпка. Рядко те са еднакви . Дори ако те изглеждат по същия начин , проверете внимателно. Вие може и да откриете, че това, което си мислиш, е свързан , е просто направена да изглежда като че ли е с някаква мазилка или боя.

6

Ако откриете къщата и стъпки фондацията бяха на излея можете да отрежете бетон с трион , които само ще намали около 2 1/2 инча дълбоки . Тогава тя скъса с шейна чук. Използвайте триона да направите линия или слабо място , където бетонът ще се счупи , когато удари с чук шейни . Вие не може да намали полето срещу къщата, така че може да има два или три инча дебел остатък от верандата да стърчи от къщата. Можете да премахнете това, като правят съкращения в лицето и го чакъла далеч с настинка длето .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walkways/1019127283.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.