Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Пешеходни пътеки >> Content

Как да инсталирате една Oak Stair Rail

Инсталиране дъбова стълба железопътен е сравнително проста задача да завърши и ще бъде много по -лесно, ако имате помощник. Едно решение, което трябва да направите , преди да започнете даден проект , като това е височината, на която ще прикрепите стълбищни релсата към стената. Общата височина варира между 30 и 36 инча в зависимост от това колко е висок хората, които са с помощта на стълба релсата най-много са . Бъдете сигурни, че купуват дъбова стълба железопътна , че е направо, както е възможно и няма изкривяване или bending.Things ви е нужно
DrillHandrail bracketsElectronic родословни finderTape измерване на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Инсталиране на Oak стълбищни Rail Опростена

1

Стените са изградени от парчета на 2 - от -4 дървен материал , наречен шипове . Ако прикачите стълбищни релсови скоби на гърба на кутията , на стълбищни релсови скоби ще отдават дъбовата стълба релсата здраво за години напред . Намерете шипове в стената по протежение на стълбището с търсачка електронен родословни да използвате препоръчаната на опаковката на родословна търсачка метод. Маркирайте позициите си с молив.

2

купи един парапет скоба ( точно както е изобразено на картинката по-горе) за всеки 4 фута от стълбище на железопътния , които ще бъдат използвани . Нямате право да използвате този много, но ще бъде добре да има един или два повече стълбищни релсови скоби на ръка само в случай, че имате нужда от тях .


3

Мярка нагоре от стълбите 30 до 36 инча , или най-удобната височина за вашето семейство , и направи знак , където са разположени шипове . Прикрепете стълбищни релсови скоби на гърба на кутията , че краищата на дължината на стълба железопътен ще достигнат , или с винтове с скоба стълбищни железопътен транспорт или с по-дълги или гипсокартон винтове за дърво .

4

Използвайки помощник, задръжте стълбищни релсата до скобите така поддържащата конзола може да бъде прикрепен към дъбовата стълба релса над скобата на стълби железопътен транспорт. Карам винтове през дупките в скобите в стълбищни релсата . Когато стълбищни релсата е подкрепено от две крайни скоби , започнете закрепване на останалата част от стълбище релсови скоби равномерно през средата на дъб стълбище релса .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walkways/1019127269.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.