Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Пешеходни пътеки >> Content

Как да инсталирате керамични плочки на закрито Stairs

като плочки в дома си е начин да се подсилят с площ , както и създаване на повърхност, която ще предостави допълнителна стабилност и дълголетие на вашия дом . Инсталиране на плочки върху вашите стълбища , или нагоре към втория етаж или надолу към мазето си , никога не е било по-лесно , и издръжливостта и красотата на плочки ще помогне за увеличаване на стойността на вашите home.Things ви е нужно
мярка лента < Бразилски> Защитни очила
Grease молив
Tile дъска за рязане е. 2-3 кофи ( 3 галона или по-големи )
Latex промяна thinset
Drill плюс бъркалка за смесване на thinset
плочки дистанционни ( размер в зависимост от предпочитанията си на варов разтвор ставите )
Grout плаваш
Grout
Tile гъба
гумени ръкавици
3/8-inch назъбена маламашка
Margin мистрия

Покажи Още Инструкции
Layout и подготовка

1

Чисти стълби от всички отпадъци с помощта на метла.

2

Планировката няколко от вашите плочки в един ред, с помощта на дистанционните за равномерно пространство плочките .


3

Измерете разстоянието от отвора от стена до стена . Намерете точката на центъра , както и проверка на вашите измервания срещу плочката ви изложи на пода . Ако можете да започнете с пълен плочки в центъра и имат хубава размер нарязани от двете страни , тя ще се оправи. Ако раната е твърде малък ( 2 инча или по-малки) , можете да регулирате точката на центъра на една или друга страна , за да се компенсира.

4

Използване на грес молив , марка центъра на всяко стъпало , така че имате отправна точка , докато работите пътя си нагоре ( или надолу , в зависимост от предпочитанията )

5

Double - проверите вашите измервания и повторно почистване да се застрахова , че не отломки е на повърхността . < Бразилски>

Монтаж

6

Следвайки инструкциите на опаковката , смесва латекс thinset хоросан на помощта на бормашина и тупалка .

7

Мярка вертикалата част на стълбите с вашата лента мярка , и ако е необходимо , отбелязване на повърхността на плочката с грес молив. След това използвайте си дъска за рязане , за да отрежете вертикални парчета, за да се поберат . За да имате най-добрата гледка , когато се качва по стълбите , вие ще искате да настроите вертикалните части на всяка стъпка първа и се нарязва на парчета, за да се поберат хоризонтални .

8

Проверете размера на вертикалния разрез срещу всеки вертикален разрез на стълбите. Шансовете са, те ще бъдат доста сходни и можете просто да брои колко парчета трябва да се намали , задаване на габарита на вашата дъска за рязане и да направи колкото се може повече , колкото е необходимо . Ако има прекалено голямо вариране във всяка стълба , ще трябва да се намали всяко парче по отделно.

9

Използване на 3/8-inch мистрия , разпределени равномерно thinset на повърхността на напречното сечение , оставя своя център марки леко видими. Вземи си плочки и да го сложите там, където той трябва да отиде и да се прилага натиск , леко се движат наляво-надясно , докато чуете Въздухът, който излиза . Това означава пълна връзка е създадена и целият въздух принуден да напусне . Използвайте вашите дистанционни плочки между плочките , за да се гарантира правилното разстояние и инжекционен разтвор съвместна размер.

10

Повторете стъпка 4 за следващата вертикална секция. След това измерете разстоянието от лицето на първата вертикална част на лицето на стъпка нагоре ( или надолу , независимо как сте работили ) през хоризонталната стъпка. Маркирайте размера на разфасовката на лицето на една плочка с молива за мазнини и да използват вашата дъска за рязане , за да го отрежете да се поберат . Работа вашия начин за двете страни , и да използвате ролетка и дъска за рязане да се направят съкращения на края , както добре. Използвайте 3/8-inch мистрия както в Стъпка 4 , прилагане и използване на thinset равномерно налягане, за да се застрахова правилна връзка между плочката и повърхността на стълба .

11

Повторете стъпки 4 и 5 , докато не сте завършен . Оставете да изсъхне в продължение на 24 часа преди фугиране .


Фугиращи

12

Използването на вашето маржин мистрия , смесете фугите в кофа според инструкциите на опаковката.

13

Използване на Вашите фуги плувка , принуди варов разтвор във фугите между плочките . Избършете излишния варов разтвор от повърхността чрез издърпване на Вашите фуги плувка под ъгъл от 45 градуса през варов разтвор ставите. Не дърпайте или срещу ставите , тъй като ще дръпне фугите навън. Работа по диагонал.

14

Оставете да изсъхне в продължение на 15 до 20 минути . Проверете стабилността на варов разтвор , като го докоснете леко с пръст. Ако тя се придържа към пръста си , че е твърде влажна за почистване. Ако тя не се придържаме , можете да продължите .

15

Използването кофа с вода , изцедете си гъба , докато е леко влажна . Използването на кръгови движения , работи излишната варов разтвор във фугите ставите и ги изглади , използвайки само лек натиск.

16

Изчакайте 15 до 20 минути , след което почистете останалата мъглата от повърхността с помощта на влажна гъба да дръпнем по диагонал на варов разтвор ставите. Изцедете си гъба навън често.

17

Оставете да изсъхне за 24 до 48 часа , преди да позволи на трафика.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walkways/1019127264.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.