Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Пешеходни пътеки >> Content

Как да създадем една рампа Ramp да се изгради у дома

Когато разберете някой идва у дома от болницата в инвалидна количка , това е време, за да влязат в действие. Те може да са по възстановяване за известно време , но когато те са готови да се подвизава навън - Те ще се нуждаят от начин да получите безопасно навън и обратно в дома им.
Трябва да изпратим някой да провери местните строителни норми и докато те правят това - да започнете г. за какво ти започваш да се строи.
Рампата трябва да бъде надежден , безопасен , използваемост и да бъде в състояние да се поберат , където трябва да бъде. Строителни Кодовете не вземат пари , пространството и ресурсите под внимание. Предлагам ви да се изгради това, което аз наричам " временно " рампата .
Моята първа временна рампа е като нов - пет години later.Things ви е нужно
Ще имате нужда от измерване на лента , молив, милиметрова хартия и тебешир .

Покажи повече инструкции < Бразилски>
1

на милиметрова хартия , скица чертеж на къщата на рампата ще се влиза . Мярка от нивото на пешеходна пътека до нивото на пода на къщата - Не забравяй , че нивото на верандата ще трябва да бъде доведена до бъде дори с пода къща
Вземете разстоянието от пътеката на пода в къщата . инча и се умножава по краката . Ако тя е 18 инча , вашият рампа ще трябва да бъде с дължина 18 фута , ако тя е 24 инча на рампата трябва да бъде с дължина 24 фута . Не се притеснявайте - изглежда дълъг, но можете да го направите
един сантиметър покачване на 12 в навечерието е минимумът за рампа да се използва от един човек в инвалидна количка , който и да е по-стръмен и те ще . се нуждаят от помощ , за да се реванширам . В болници и магазини , те отиват 1 " се покачва в 20 " тичам - . ако имате място , отидете малко по-дълго
Сега имате скица на дома си и знам колко време си на рампата трябва да бъде - Трябва да разбера къде ще си сложи рампата .

2

в зависимост от вашия двор и пътеки , можете да направите стрейт удар (което , разбира се , е най-лесният ) , увийте около къщата , или се върнете обратно ( което е това , което направих в един на снимката) . Също така, ако вашият рампа се покачва до веранда , можете да направите втора мини рампа от верандата на къщата.


3

ADA код препоръчва 36 " широка рампа с 60 " х 60 " кацане. Ако сте изграждане на рампа за самоходен стол или една от онези електрически колички , ще трябва , че по-голяма кацане за завъртане . Родителите ми са били щастливи с 32 " широка рампа и 36 " х 60 " кацане в редовните инвалидни столове . ADA също изисква перила за всяка наземна по-висока от 6 " . Моите хора са открили, че парапети от рампата просто стоя на пътя на стола и ръцете , както и че за устни по ръба на рампата етаж е достатъчно .

4

След като имате дизайна си мислиш ще работи . Вземете вашия чертеж, ролетка и креда отвън. Равенство оформлението на земята и профила на къщата. Уверете се, че не работите в тента прозорец или блокиране на всички пътеки или врати . Има ли все още място за стъпки?
Визуализирайте - коригира - визуализира .
След като сте доволни , преначертаване на вашето творение , за да мащабирате върху милиметрова хартия . Направете достатъчно чист работа, която можете да разбера вашите нужди дървен материал от чертежа.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walkways/1019127260.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.