Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Пешеходни пътеки >> Content

Как да си направим Открит Patio в един ден

Тази статия е предназначена да ви помогне да преведе през един забавен проект за превръщането на част от двора си в една спокойна и приятна тераса. Препоръчително е да има два хора, които помагат в тази project.Things ви е нужно
голям вътрешен двор Blocks
Дребен запълване рок ​​
Shovel
Level
Рейк ​​MarketBook.bg: Покажи повече Инструкции

1

Първата стъпка е да излезем навън и да се измери големината на двора , че ние искаме да се строи. Сега ние трябва да се предприемат измервания и главата на местната озеленяване го направите сами магазин. (т.е. Home Depot , Lowes , Menards .. ) Не, ние трябва да умножите дължината и ширината от всеки друг, за да разберете нашите квадратни метра.

2

След като стигнем до магазина трябва да избирам нашия озеленяване плочки , че искаме да си легна. Ако искате колоритен или шарени поглед можете да закупите различни цветове и дизайн, за да добавите някои вашия двор . След като сте закупили плочката ние трябва да купуват натрошен рок за отдолу. Консултирайте се с Вашия местен сътрудник в магазина, за да видите колко много имате нужда за вашите квадратни метра. Като правило на палеца, винаги да си купя малко повече, отколкото те предполагат. Винаги можете да се върнете неизползваната част на скалата.


3

Сега ние трябва да се оглави от вкъщи и да започне да копае. Това е мястото, където приятелите идват в ръка . Добави дълбочината на вашия теракот и дълбочината или си смачкан рок и да копаят толкова дълбоко . След като сте изкопали , че навън , да си смачкан рок и го ровя ниво. Аз използвам една плочка и след това да го потупа надолу, за да го опаковате в по-добро .

4

Сега трябва да вземем нашето ниво и се уверете, че натрошената скала е ниво. Това е много важна стъпка в противен случай плочките ще клонят към една или друга страна . Сега лежеше на верандата керемидите надолу в модела , който искате и се наслаждавайте. Съставено прав , това ще осигури години на наслада и да добави стойност към вашия дом!


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walkways/1019127258.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.