Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Пешеходни пътеки >> Content

Как да инсталирате Плоча през съществуващи Concrete Walk и Beyond

плоча пътеки добавят визуален обжалване пред предната или задния двор . Покрийте вашият съществуващата циментова пешеходна пътека с плоча в една стъпка - по-стъпка процес, който подобрява външния вид на вашия дом . Отделете време да се подготвят района и си доставки , преди да започнете и вие ще откриете, работата е easier.Things ви е нужно
Плоча
Level
Bucket за смесване на хоросан
Thinset (по желание )
Cement (по желание )
хоросан
Mortal плувка
хоросан чук
циркуляр (по желание )
гумен чук (по желание )
Bucket на чиста вода
<Бразилски > Покажи повече инструкции в
1

Подгответе циментовата алея за плоча . Извадете счупени парчета от плочи , изчетквам отломки и да използвате ниво, за да се гарантира, че частите на цимент са плоски и дори . Въпреки че е препоръчително да положи 4 - към- 6 - инчов основен слой от чакъл или пясък под вашата плоча път , направи си майстор кокошки плоча над цимент обикновено пропуснете тази стъпка.

2

Попълнете в ниски райони или райони, където счупени парчета от цимент разваля гладки и равни повърхности . Изкопайте около страна на циментовата плоча и прокара пръст или пясък под да се създаде равна повърхност . Попълнете счупени области с цимент или thinset и ги оставете да изсъхнат според инструкциите върху опаковката .


3

Дизайн груб оформление за вашите плоча парчета , като ги поставите на пътеката цимент , за да получите представа за къде да поставите камъните , преди да започнете . Изберете най- горната страна на вашите камъни за визуална привлекателност и гладкост. Това не само помага да се създаде визуално обжалване, но също така намалява вероятността от загаси пръстите , пътувания или инциденти, когато работата е завършена.

4

Подстригване пауза или камъни , както е необходимо , с хоросан чук или циркуляр така че те не виси над ръба на пътеката , както и да предложат по-добра цялостна годни

5

Работа в управляеми секции - . обикновено е 3 по 3 или 4- от -4 -крак площ - да се определят слой от хоросан за вашата плоча база. Плътни или големи парчета от плоча може да се нуждаят от по-дълбоко слой от хоросан , отколкото по-малки парчета , така че да се адаптират по съответния начин. Най-малко една четвърт от плоча трябва да бъде погребан или уреден в хавана за солидна и трайна форма.

6

Потупайте леко камъка на мястото му с помощта на гумен чук . Поставете ниво на камъка , за да се осигури равномерно самолет.

7

Попълнете пукнатини или пространствата между камъни , използващи или малък чакъл или хоросан , в зависимост от вида, който отиваме за . При попълване на пукнатини с хоросан , нанесете го обилно , след това да използвате вашия поплавък , за да отстраните излишното количество . Оставете да изсъхне замазката в продължение на 10 до 15 минути , в зависимост от температурата на околната среда , след това се потопи поплавъка или парцал във вода и чиста повърхност на плочите . Може да се наложи няколко пъти да се повтаря този процес, докато сивата филма , причинено от хоросана е отишъл.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walkways/1019127250.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.