Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стая от Room ремоделиране >> Content

Как да Makeover родителска спалня на Бюджет

A родителска спалня може да бъде предназначена за практичност , но тя е също така, когато много време в дома често се изразходва . Колкото и всяка стая в къщата , тя заслужава да бъде място на красота, която ви гордост може да покаже на всичките си гости. Съхранявайте вашия поглед родителска спалня е горе-към - дата с няколко прости и рентабилни методи за разкрасяване . Инструкции

1

Paint стаята , или , за по-лесна алтернатива , само боя една от стените . Paint е сравнително евтин , и дори ако това е само на една стена , тя ще даде стаята си един изцяло нов усещане. Помислете за текстуриране на стените или с помощта на специална техника за рисуване , за да добавите още по-голяма дълбочина .

2

Покрийте вашият постилка с капак завивка . Покривки за легла са скъпи , но кавър пухени ще ви дам, че нов облик , който искате , докато е още - бюджет приятелски . Прибавя се допълнителна докосване от драперия солидна цвят завивка вече имате над края на леглото.


3

Добавете един голям или няколко малки хвърлят възглавници към леглото . Или , ако вече имате хвърлят възглавници , да им даде фейслифт , като ги покрива с нови Шамс .

4

Пренареждане на мебелите и килимите в стаята си , за да създадете нов външен вид и усещане. Тази проста маневра, не струва нищо .

5

Сменете старите завеси . Ако вие сте хитър човек , да направите своя собствена . В противен случай , дръжте очите си за някои от по- голяма продажба. Нови завеси имат потенциала да добавите драматичен изригване в стаята , особено ако имате големи или видни прозорци.

6

Raid вашата къща или гараж за предметите, от които можете да се превърне в спалня декор. Дръж стар огледало от голямо парче панделка на стената , или да намери ваза за да добавите към стаята си като постоянен допълнение за свежи цветя .

7

Използвайте стари снимки, за да се създаде художествен дисплей, или "рамка" и други обекти , като шперц или сушени цветя , чрез премахване на стъклото от триизмерна рамка и виси на обекта в рамките на рамката на стената .

8

премахнете стар , избледнели черга и трябва само да оставите вашия етаж голи , създавайки илюзията за повече площ.

9

Актуализирайте осветление с нова лампа или режийни светлина. Избягвайте да се налага да купувате ново осветление изцяло чрез възстановяване или подмяна на абажур . Опитайте покриваща лампата с отвесни парче плат за още една проста и евтина алтернатива.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1019127134.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.