Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стая от Room ремоделиране >> Content

Как да украсят баня с Югозападна Flavor

Makeover вашата баня в Югозападна тема и да се създаде забавно оазис в дома си. Изберете пикантни стая декор , цветове и аксесоари за боядисване да донесе малко аромат на дома Southwest . Можете да избирате традиционните Southwest модели или поставете малко хумор със сомбреро - носенето cactuses.Things ви е нужно
Paint
Югозападна тематични аксесоари за баня
Югозападна цветни кърпи , черги и душ завеса
Югозападна тематични стена декор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Определете своя бюджет преобразяване баня . Вземете под внимание дали сте водене на подови настилки , броячите и арматурата . Тя ще е по-рентабилно да напусне етажа и броячи , които са неутрални на цвят.

2

Решете за цветова схема . Традиционните Югозападна цветове са земни тонове , теракота , кактус зелено , жълто и тюркоаз . Вие може да искате да се придържате към земни тонизирана стени и добавяне на цвят с аксесоари, декор стена и хавлии.


3

Магазин за забавни Югозападна кърпи , черги и душ завеса . Можете да се придържаме с плътен цвят кърпи в традиционните Southwest цветове или можете да изберете шарени кърпи като тези на сайта SanteFeDecor.com . Да не се прекалява дивите модели ; обикновени кърпи с шарени душ завеса или обратното трябва да са достатъчни.

4

Accessorize вашата баня с дозатори за сапун , поставки за четки за зъби и други декор за вашия плот . Изберете някои, които са основен цвят земята тон подчертани с плисък на съвпадение цвят от вашия избор кърпа.

5

Добави Югозападна тематични снимки за вашите стени. Снимки на поразително колоритен пустинята пейзажи или черно-бели снимки на Southwest архитектура могат да бъдат уникални за вашата баня преобразяване .

6

въвеждат някои аксесоари в стаята, която персонализира вашата баня. Магазин за Югозападна цветни свещи, мини кактуси и фънки Southwest керамика.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1019127131.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.