Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стая от Room ремоделиране >> Content

Как да копирате гараж Джей Лено

Късна нощ токшоу домакин, Jay Leno веднъж е работил в един гараж . Днес той е собственик на три от тях . Jay опакова своите гаражи с колекция от над 50 коли и 50 мотоциклети и в двете модерни и ретро модели. Ето как можете да копирате завистлив менажерия на моторни превозни средства Джей Лено . Инструкции

1

Secure много пари . Независимо дали го спечелиш или да го наследи , вие очевидно ще се нуждаят от много пари, за да копирате гараж Jay е.
2

Записани превозни средства в гаража временно - . Не за постоянно. Jay кара всеки и всяко превозно средство , които той притежава . Той има различен едно да работят всеки ден , което той паркове в личния си място в NBC Studios.


3

Дръжте съвременните автомобили до минимум. Jay не притежава много от съвременните коли в гаража си ; той най-вече събира антични и класически модели.

4

под наем механика за вашия гараж . Jay използва два пълно работно време механика да пазят нещата вървят , въпреки че той също обича да калайджия с колите си .

5

Помислете за вашите автомобили като вашите деца. Jay обича всички свои превозни средства по равно , а когато иска да изберете любимите си, той отговори: " Кой от вашите деца е вашият любим ? "

6

Бъдете приятелски настроени към възрастните хора, които могат да се крият ценени автомобили в гаража си . Jay закупили автомобил от един имот старши гражданин , след като той умря , въпреки че той е отказал да го покаже на Jay , когато той е бил жив . Колата се оказа рядък 1927 Model X Duesenberg седан , който е бил паркиран в гаража , тъй като 1947 година. Jay съветва , " Говорете със старите момчета . Те обичат компания. "


<Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1019127114.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.