Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стая от Room ремоделиране >> Content

Как да Конвертиране на Attic

Преобразуване таван е чудесен начин да добавите пространство в дома си, без изграждане на разширение . Тавани често се губи пространство, което може да се превърне в playrooms , спални и офиси. Прочетете тези съвети за да я превърне в една таванска стая днес и да получите допълнително пространство, от което се нуждаят. Инструкции

1

измерват действителното изграждане на пространство , което трябва и да отчита наклона на стаята. Може да имате по-малко се движат около пространство , ако имате голям наклон. Проверете за течове и повреди, които може да се наложи да бъдат ремонтирани преди да започне строителството.

2

Вземи разрешение за строеж , преди да променя структурата на къщата си. Говорете с някого в местния град зала или офис планиране за изграждане на информация и съвети. Разберете, ако те имат книжка, която обхваща тавански реализации.


3

Проверка на стандартите за безопасност . Искате път за бягство , огън безопасни стени и прозорци, които могат да излязат на в случай на извънредна ситуация. Уверете се, че имате подходящи стълби, водещи обратно в къщата.

4

определи цената на всички материали и разрешения , преди да започнете . Направете изграждането себе си или плаща на някого да дойде и да си свършат работата . Обадете се на проектант , строител или архитект , за да получите цитати и идеи.

5

Започнете преобразуването чрез изграждане на под върху греди на тавана . Добави изолация и настилки материал.

6

Изолирайте тавански стени , така че можете да използвате кръг на стаята години и след това да добавите гипсокартон към стените . Сменете тавански прозорци с редовни прозорци, които могат да се отварят . Paint и декорация на стаята, за да се създаде крайния пространство.

7

Наемете електротехник , ако имате нужда да добавите ключове за осветление, свещи или оберлихт . Намерете водопроводчик , ако планирате да добавите баня .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1019127093.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.