Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стая от Room ремоделиране >> Content

Как да създадем една стая-гардероб

като една добре организирана разходка в килер или гардероб може да направи вашия забързан живот много по-лесно ! Различните елементи са много лични предпочитания , когато проектирането на вашия space.Things ви е нужно
Ролетка
Graph хартия MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

вземе пълен измервания на пространството, което ще бъде вашият гардероб или дрешник . Включи височината на таваните , както добре. Забележка никакви електрически тела или обекти.

2

При определяне на вашия дизайн включват вашите лични предпочитания. Имате ли нужда от много пространство за сгънати обекти дрехи ? Колко дълги рокли имаш? Имате ли нужда от повече пространство за окачване ризи, блузи и панталони ? Ами наклонена рафтове за обувки ? Предпочитате ли куки за чанти , дрехи и т.н. ? Искате ли да се включи чекмеджета и елиминира като скрин в спалнята си ? Имате ли нужда от пейката да седне , докато превръзка ? Можете да използвате това за съхранение , както добре. Чрез смесването на тези различни елементи, вие ще бъдете в състояние да проектира пространство, което отговаря на вашите нужди.


3

Extra висока рафтове и трудно достъпни ъгли е по-удобен за съхранение на тези рядко носят предмети. Не забравяйте да оставите достатъчно площ около осветителни тела , за да се предотврати опасността от пожари . 18 " обикновено е код.

4

Използването на милиметрова хартия очертае вашия използваема площ и след това започнете да добавяте рафтове и Род единици. Не забравяйте да се даде възможност за врати , ако те се отварят в пространството . Много дизайнери са елиминиращи килер врати , тъй като те заемат ценно пространство и избират или джобни врати или декоративна завеса .

5

След като сте си дизайн реши сте готови да започне изграждането ! Вие може да се справи с този на собствения си или от професионален дърводелец . С новите килер рафтове единици на разположение в дома Направи си сам центрове не е лоша работа, за да направите сами .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1019127078.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.