Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стая от Room ремоделиране >> Content

Тя Yourself Pet Door Направете

Поставя врата за домашни любимци не е трудно. По-голямата част проектът включва подготовка и измерване. След като имате правилните размери , можете да си направите шаблон за вратата и намали размера имате нужда . Следващата стъпка е да се купуват рамка врата за домашни любимци , като се използва един и същ шаблон . Край инсталация отнема по-малко от 30 минути. Целият процес е персонализиран с нуждите на вашия конкретен домашен любимец , както и съобразени с всякакви размери котка или куче. Измерване на касата

Определяне на размера на отвора ще ви трябва за вашия домашен любимец. Използвайте най-големият домашен любимец в домакинството като единица за измерване на рамката на вратата на домашен любимец. Използвайте мярка лента, за да получите височината на вратата е необходимо чрез измерване от върха на раменете на домашния любимец на колянната става . Домашни любимци ще намали главата им да ходят през отвор и всеки пътен просвет ще бъдат компенсирани , когато животното вдига крака му. Мярка за ширината на вратата на домашен любимец , като се използва един и същ за домашни любимци и измерване между плешките му . Добавете 2 инча на двете страни да се даде възможност за добро оформяне.


Осъществяване Вратата

На дебел участък от картон , начертайте измерванията да направи две страни на квадрат , след това се повтарят на противоположните страни да завърши шаблона. Изрежете отвора и изхвърлите силует ; дупката създавате е с размерите на вратата на куче. Имат най-голямата си стъпка домашен любимец през отвора ; променят измерванията върху картона преди рязане фактическото отваряне на вратата .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1019127053.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.