Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стая от Room ремоделиране >> Content

Как да инсталирате Dupont Ламиниран паркет

DuPont ламиниран паркет е един от най-високо качество ламиниран паркет марки на пазара . Има богат асортимент от стилове и цветове на разположение , от твърда дървесина за керамични плочки и естествен камък . DuPont предназначен този продукт с изключителен дизайн, който позволява InterPlank шевовете да бъдат практически невидими . DuPont също се придържа на фундамент на всяка дъска да се повиши комфорта на настилката под краката , и да се намали количеството на труда изисква да инсталирате product.Things ви е нужно
Wonder Bar или Super Wonder Bar
подбиват трион < Бразилски> циркуляр MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Премахване на съществуващата подова настилка , за да изложи на дърво или бетон пода . Ламиниран паркет може да бъде инсталиран върху твърда настилка , ако искате .

2

Премахнете всички цокли , кв. кръг , и други подови лайсни с Wonder Bar или Super Wonder Bar. Подбиват стълбовете на вратите с изрязан трион , така че ламиниран паркет може да бъде инсталиран под тях .


3

Измерете ширината на стаята и се разделят на измерването с 12 инча. Ако остатъкът е 2-1/2 инча или по-малко , отрежете първия ред дъски от страната на езика (страната с най-тясната устна ), така че ширината на дъските от двете страни на стаята е приблизително равен . Инсталирайте паркет , успоредна на входящо слънчева светлина , ако изобщо е възможно.

4

Започнете от лявата страна на залата чрез изрязване всяка дъска на прогнозната идеалната ширина. Свържете всяка дъска от край до край чрез поставяне под ъгъл всяка дъска нагоре, след това с натискане надолу. Използвайте ¼ инчов разделители между настилката и стената, за да се даде възможност за разширяване.

5

Инсталирайте следващите дъски , които работят към дясната страна на стаята. Сменяйте всеки край шев така че никой от шевовете се подредят . ( Редят крайните шевове , сериозно нарушава целостта на настилката . ) Подстригване на настилката по дължина с циркуляр , както е необходимо .

6

Демонтирайте сепараторите и преинсталирате цокли . Не ги закова на настилката .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1019127038.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.