Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стая от Room ремоделиране >> Content

Как да превърнете вашата гараж в една стая бързо

Независимо дали имате нужда от друг офис , или в друга стая, за да добавите към вашия дом, гараж ви може лесно да се превърне в онази стая . В рамките на по-малко от седмица , вие ще бъдете в състояние да имат нова стая с латекс , мокет и обзаведени , както вие желаете . Ще бъде необходимо търпение , концентрация и някакво физическо присъствие, но то ще бъде добре си заслужава. След това , всичко, което ще се остави да направите е да се украсяват новата област и след това се насладите на новия си допълнение към house.Things ви е нужно Гъвкава лента мярка Имоти: стара спални чаршафи или пластмасови покривки
лента Blue художник < Бразилски> Plastic боя тава
Wooden боя разбъркване стик
Ролкови четки или четка боя
Paint грунд
Paint ( в желаните цветове )
Carpet машинка за подстригване (виж препратките )
Carpet материал ( оразмерена за стая)
двустранен лента (за по-ниско качество на килими )
Indoor - открит лепило (за по-добро качество на килими ) е. засечки за разпръскване (за избор разпределение лепило )
Carpet лепило съединение
килим валяк
Utility нож
Seam лепило
Metal килим свързващо вещество или алуминиев праг на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Подготовка и Боядисване

1

премахнете всички елементи от гаража си , докато тя е празна . Използвайте метла да измете всякакъв прах и елементарно , а след това да се изхвърли в кофа за боклук (или използвайте прахосмукачка ) . Използвайте гъвкава мярка лента, за да се сдобият с необходимите за килима искате измерения , когато отидете да го закупи .

2

Планировката на стари чаршафи за покриване на пода, за да се предотврати петна боя .


3

Отворете грунда и се смесват с плоска дървена пръчка боя . Изсипва се в тава боя на пластмаса и преобръщане четката в грунда . Нанесете върху стените с равномерно покритие и го оставете да изсъхне през нощта. Re - запечата кутията на грунд боя след като сте готови живопис. Почистете четките със сапун и вода .

4

Използвайте синята лента художника да маркирате изключен или се подредят всякакви граници или ръбове на места , които не искате боята да покрие. Отворете избраната от Вас боя и се смесват с плоска дървена пръчка боя . Изсипете боя в пластмасова боя тава .

5

Вземете четка за боя или валяк четка и потапяне в тавата. Нанесете върху стените с два слоя боя, за да се изравнят повърхност цвят. Изчакайте още 24 часа за боята да изсъхне напълно и преди отстраняване на стари чаршафи , защитаващи етаж.


Инсталиране Временно Килими

6

Place всички стари листове и материали за легла от процеса на боядисване настрана. Използвайте метла или прахосмукачка за почистване на излишните материали, които може да са оставили след себе си . Уверете се, че повърхността на пода се изсушава и почистени изцяло .

7

Разточете килима на пода и го оставете да се отвори и да се изглади за час. Планировката две , шест "парчета на двустранен килим лента във формата на " Х " на всеки два фута около ръбовете на стаята. Сгънете половината от килима обратно за достъп до лентата.

8 < р > Center килима на пода . Използвайте полезност нож, за да разделям всякакви килим ъгли , които се припокриват ъглите , рязане към центъра на стаята, до точката, където в края на вашата версия е по действителен ъгъл на пода. <Бразилски >
9

Повторете процеса за всичките четири ъгъла , докато сте готови. Използвай ножа програма, за да намали ленти излишната килим. Изхвърлете парчетата в кошчето за боклук. Внимателно отлепете горния край на лентата и прилага килима здраво върху лентата с валяк килим.

10

Сложете инструменти далеч и да се премести желания от вас мебели в стаята.


Инсталиране Постоянен килими
< Бразилски> 11

Нанесете лепило килим на пода с назъбена разпределителя . Внимателно се разпространява на валцувани килим върху лепилото и изглаждане на всякакви гънки или подутини , които се появяват с помощта на ролка килим.

12

Използване ножа полезност, отрежете излишния килим, който навива нагоре от пода, където килимът отговаря на стените.

13

Нанесете лепило шев на цялата периферия на килима , за да се предотврати разхлабени шевове се разнищват . Използвай ножа програма, за да отреже всякакви протрити парчета.

14

Поставете метален свързващо вещество или алуминиев праг , където килимът отговаря на дъното на входната врата , ако етаж на къщата и гаража са изравнени един с друг.

15

Сложете инструменти далеч и да се премести желания от вас мебели в стаята.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1019127017.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.