Как да се изгради един Bed Head

главата на легло, или табла , често е фокусна точка на стаята , добавяйки, стил и декор за всяко легло . Легло глави не са ограничени до тези, които ще намерите в магазин за обзавеждане на дома . Така лесно може да се изгради свой ​​собствен таблата с помощта на различни материали. Тоалетна врати , например, ви позволяват да създадете вертикална , привличащи погледа , колоритен главата легло в иначе неутрална стая. С няколко материали , можете лесно да изгради своя собствена табла за бързо improvement.Things стая ви е нужно
Ролетка
Closet врати ( 3 20 - от -80- инчов , кухи )
Primer <Бразилски> Paint валяк
Pencil е. T - квадрат линийка
лента Painter е. Paint
Wood петно ​​
Четки
панти
Пробийте
Саморези-винтове
L- скоби на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Измерете ширината на леглото, за да се определи колко килер врати имате нужда. За пълен размер легло , 20- от -80- инчови врати са приемливи , но за кралица размер или цар размер легло , което трябва по-широки врати, за да се настанят по-широкото пространство легло .

2 <стр.> Нанесете грунд за целия килер вратата с валяк четка и оставете да изсъхне добре. Равенство ивици върху вратата в различни ширини , за да създадете интересна табла модел. Draw линии с молив ; използвате T - квадрат линийка , за да запази всички линии, дори .


3

лента стик художник върху области , които граничат с определен цвят , за една от вашите ивици. Например , ако имате неутрална стая и искате да използвате нюанси на зелено за таблата , маската области оставяйки само областите ясни , където планирате да поставите първия си нюанс на зеленото . Оставете боята да изсъхне напълно. Махнете лентата .

4

Повторете процеса за всеки нюанс на цвета. Съхранявайте нюанси разнообразна и не е твърде еднообразно . За един поп на цвят в неутрална стая , да използват различни нюанси на различни допълващи се цветове - не е нужно да се ограничи до един цвят семейство за таблата . Като примери могат да бъдат патладжан с два нюанса на сивото или кремове , блус и бяло. Като алтернатива , петно ​​на дървени врати с една солидна сянка на дърво петно ​​, вместо да ги рисува , за шик и прост поглед. Изберете байц , който допълва съществуващите мебели в стаята.

5

Drill и приложете панти и винтове, за да задната страна на панелите, за да ги свържете .

6

Прикрепете на L - скоба към стената , където искате върховете на вратите килер да бъде, когато висеше вертикално. Пробийте малки дупки в горната част на вратите, килер, така че може лесно да ги отдават на L- скоби . Натиснете леглото затворите до таблата и завършете с желания легла. За един различен поглед , виси вратите хоризонтално , вместо вертикално.

Какво ли термистор Do в сушилня

? Thermistors са важен компонент на сушилня вериги . Тези устройства са сравнително лесно да се интегрира в структурата на уреди и други машини, поради тяхната гъвкав дизайн . Термистори са направени

Περισσότερα >
Какво е Reed Wicker

? Reed ракита отнася до материала, използван за производство на плетени мебели , кошници и други предмети. Тези тръстики идват от някоя от няколко различни високи растения , които растат в мокри помещ

Περισσότερα >