Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стая от Room ремоделиране >> Content

Как да инсталирате Гипсокартон в мазето

Включване мазе в завършен жизнено пространство е начин за разширяване на вашия дом , без нов екстериор строителство. Въртящи създава завършени стени и покрива грозен бетон и цимент блок . Ако мазето е обект на проблеми с влага , използвайте " зелен борда , " тип на сухото строителство обикновено се използва в баните , че се противопоставя на мухъл и плесен . Ако имате малък или претъпкано мазе , може да се наложи да се намали сухото строителство , за да го получите в space.Things ви е нужно
Pencil
Framing квадратен
Tape мярка
Utility нож
Въртящи винтове , дълъг 1 1 /2 инча
Screw пистолет
Стълба на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Измерете височината на мазето стена от пода до тавана , като се използват мярката лента , като се започне в единия ъгъл на мазето. Трансфер това измерване да се парче от гипсокартон и го нарежете на тази дължина с нож .

2

Мярка електрически контакти , прозорци или други функции, които попадат в рамките на областта , за да бъдат обхванати от първата част на гипсокартон . Прехвърлете тези измервания на сухото строителство и изрежете пространство, за да се настанят на функции .


3

Stand сухото строителство и го притиска до стената. Закрепете сухото строителство на гърба на кутията зад него от шофиране гипсокартон винтове през сухото строителство и в шипове . Сложете в винт на всеки 12 инча вертикално и хоризонтално разположени , така че те да отговарят на шипове .

4

Продължи да инсталирате листа от гипсокартон по същия начин, по периметъра на мазето, натиснете внимателно всяка една срещу предходния, за да създаде тесни връзки между тях.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1019126718.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.