Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стая от Room ремоделиране >> Content

Идеи за една входа & Mudroom Remodel

Вашият входа и mudroom са първите части на вашия дом , че гостите да видят . Това е и областта, която вижда най- пешеходен трафик от вашето семейство. Като резултат , дизайн трябва да бъде смес на форма и функция . Когато ремоделиране вашата входа и mudroom , има голямо разнообразие от проекти, както големи, така и малки, че могат да подобрят поглед на района и го прави по-полезно пространство за вас и вашето семейство да направи . След като определите бюджета си, можете да разберете кои от тези проекти се предвижда най-добре за вашия дом . Променете Door

Един от най-простите начини да промените външния вид на вашия входа е да замените влизането врата. Докато тя служи практическа цел , вратата ви също може да осигури декоративен елемент във вашия дом. Можете да избирате от най-различни материали за врати . Дървото е най- често срещаните и да добавите топло, естествен вид на входа . Отказ за солидна дървена врата , или този, който разполага декоративни стъклени панели за добавяне визуален интерес . Стомана , алуминий и фибростъкло композитни врати са изключително трайни и се предлагат в широка гама от цветове, които могат да озарява входа. Помислете за стила на вратата , както добре. Ако в момента имате една-единствена врата , може да искате да се разшири вашата входа да разполагат с двойни врати и да се създаде един по- драматичен вид .


Бои стълбището

Ако входа или mudroom разполага със стълбище , sprucing своя поглед може да помогне донесе нов живот на цялата площ. Този проект може да бъде идеален , ако сте мокет стълби и материалът започва да изглежда овехтял . Вие може да оцвети дървата под или го боя в различни цветове. A бяло стълбище може да помогне озарява външния вид на вашия входа или mudroom , но можете също да нарисува щрангове и тъпче в контрастни цветове за по-смела визия.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1019126651.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.