Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Стая от Room ремоделиране >> Content

Как да спечелим една Смахнат Tile Bar Top

Всяка повърхност може да бъде облицована свърши, толкова дълго, тъй като тя е твърда и твърда, като дърво е . Керамични плочки може да се поставят над Формика , ламинат, твърда дървесина или дори пластмаса, ако е достатъчно твърда . Покрийте горната част на бар с напукани керамични плочки в случаен модел , или да създадете картина , като истински мозайка. След като сте създали вашия проект , да се използва инжекционен разтвор в цвят, който контрастира с плочки ; той ще направи дизайна се открояват много повече от обикновена бяла варов разтвор . Нещата ще трябва
защитни очила или очила
Utility нож
White занаят лепило
3 - до 4 - инчов четка
Towel
Hammer
Thin стегне
хоросан мистрия
Grout
Grout мистрия
Спондж
Квартал обла дървесина корнизи
Wood довършителни пирони MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Подгответе повърхността на лентата за прилагане на напуканите плочки . Резултат дървената повърхност с нож в един модел на мрежата , което прави линии 1 1/2 до 2 инча един от друг във всички посоки. Това ще даде на лепило нещо да се хванеш , която ще ви помогне да плочките от излиза

2

Brush бяло лепило върху подготвената повърхност с помощта на 3 - . До 4 - инчов четка . Оставете лепилото да изсъхне напълно . Наем 3

Wrap няколко керамични или каменни плочки в кърпа. Smash кърпата с чук за разбиване на плочките на по-малки парчета.

4

Lay плочки в една " суха тренировка " , без да ги залепване надолу. Старт в центъра на най-горната лента и годни парчета заедно , оставяйки около 1 /8 инча разстояние между тях за варов разтвор . Когато всички парчета са били изложени и дизайна ви е угодно , започват да се залепят плочките надолу.

5

Залепете надолу плочките с помощта на тънка набор хоросан. Внимателно се отстранява плочките от една област на горната и ги във временна площ стопанство , поддържане техните относителни позиции на всеки друг . Нанесете тънък набор хоросан до района освободена от тези плочки и след това задайте плочките в тънък сет. Позволете на поставените плочки и тънката набор хоросан лепилото да изсъхне в продължение на най -малко 24 часа , преди да продължите .

6

Смесете варов разтвор след етикета посоки . Загребват петно ​​на варов разтвор с помощта на мистрия варов разтвор и го поставете върху горната лента . Натиснете варов разтвор в пространствата между плочките с варов разтвор мистрията . Използвайте ръба на маламашката да отстраните излишната фугираща смес на разстояние от плочките .

7

Гъба излишната варов разтвор от лицето на плочките с влажна гъба. Не се опитвайте да избършете всички фугите в първото преминаване . Изплакнете гъбата се често и да направи много пасове над плочките , докато не варов разтвор остатък остава . Не търсете във фугите между плочките , тъй като това ще застраши прилагането на варов разтвор и може да доведе до това да се справи по-късно . Нека фугите се втвърди за 24 до 48 часа преди полагането на тапицерия .

8

Нанесете четвърт обла дървесина корнизи да отрежете предна ръба на горната лента с помощта на дървени довършителни пирони . Формуването също ще служи като граница за напуканите плочки .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1019030827.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.