Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Влизане Tools

дърводобив инструменти са трансформирани през годините да включва механизми за газ захранва . Въпреки това, много инструменти дърводобива остават същите . Тези инструменти винаги са подпомагани дървар в ефективно събиране на реколтата и премахване на трупи от гората. Въпреки това , всеки един от тези инструменти изпълнява специфична задача , времето за рязане , изсичане на дървета или преместване на дървен материал от до и от ямата . Hand Saw MarketBook.bg: Тази стара сеч трион даде път на една верига газ захранва видях.

Триона ямата започна като острие на не- газ захранва , управлявана от две дървосекачи --- едно дърпане и едно натискане на две дръжки циркуляр . Циркуляра измерва дълго от 3 до 5 фута, широк 8 инч . Този трион е в употреба в стари дърводобивни операции по целия свят , където инструменти задвижвани с газ не са опция. Въпреки това , съвременните ръчни триони яма са изработени от въглеродна стомана, която е по-трайни и по-лесно за използване.


Ax и Wedge на MarketBook.bg брадвата The сеч може да намали и управлява клинове.

Traditional сеч включва използването на ръка брадва , използвана да посегнат големи дървета там, където видях на ръка не можех. Тази брадва главата е изработена от стомана с 3 - до 4 -метрова дръжка пепел приложен; главата имаше остър край и тъп край . The дървар използва тъпия край за забиване клин в малки разфасовки в долната част на ръката - дребен дневник за . Регистратори успяхме да задържим клина , направена от твърда дървесина, в задния си джоб , докато не го е необходимо. Въпреки, че съвременните операции сеч продължават да използват брадвата , той се използва рядко , защото на моторния трион иновациите.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126559.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.