Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Заточване техники за дърворезба Tools

Карвинг инструменти изискват редовно заточване да поддържа безопасни , ефективни режещи ръбове . Някои тежки нарязани дърворезба инструменти като оси може да бъде променено с помощта на колан Сандърс оборудвана с фина шкурка колани , но фина дърворезба инструменти винаги трябва да бъде променено, като се използва стандартна хонинговане блок да се осигури силна и остър нож за рязане е maintained.Things Ще Нуждаете
Хонинговани тухла
Хонинговани масло
суха кърпа MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Поставете хонинговане блок на плоска и равна повърхност , и след това нанесете капка масло хонинговане към повърхността му . Работа маслото през лицето на блока като използвате вашия палец , докато цялата повърхност на тухлата е покрита .

2

Поставете ръба на острието на повърхността на блока обърната към вас . Angle го леко , след това натиснете острието плътно към блока за да се избегне закръгляване ръба на острието .


3

Натиснете ръба на острието далеч от теб под лек ъгъл , а след това на мястото на острието , където ви започва с обратната страна на острието притиска към хонинговане блок това време . Продължи да се изострят острието от двете страни , докато се достигне желаното ниво на рязкост .

4

Избършете заточено острие внимателно с чиста, мека кърпа, за да отстраните излишната хонинговане на нефт и хонинговане тухла прах. < Бразилски>

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126558.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.