Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Как да персонализирате своя собствена Case

Случаи могат да се използват както за съхранение на инструменти и чувствително оборудване , като например електроника или фотоапарат предавка. Много инструменти и части от съоръжения идват с потребителски оборудвана случаи , и ще можете да персонализирате случай да отговарят на вашите нужди за тези, които не го правят. Има два основни аспекта дело персонализиране : Първо, като се уверите, случаят люлки ваши устройства с грижи; второ , създаване на подходящия вид за да съответства другите си инструменти или случаи , или просто да се направи statement.Things ви е нужно
мярка Tape
1 инч пяна
Utility нож
спрей лепило
Tape
Капка кърпа
спрей грунд
спрей боя на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Интериор

1

Използвайте ролетка за измерване на дълбочината на делото и го разделете на един инч. Измерете ширината и дълбочината на делото. Нарежете достатъчно парчета от една - инча дебелина пяна на вътрешните размери на делото , с помощта на полезност нож, за да запълни случая напълно.

2

Планировката вашите инструменти или съоръжения върху парче на пяната . Трейс около всяко парче и изрежете контура . Измерете височината на вашата съоръжения и следа и нарязани достатъчно парчета, за да се създаде отвор достатъчно дълбоко, за да покривам инструмента. Оставете най-малко две парчета ненарязани .


3

Измерете дълбочината на долната половина на делото. Нанесете спрей лепило към долната повърхност на един от изрязаните парчета и го монтирате върху един нешлифован парче. Залепете и добавете парчета, за да създадат една вложка , дебела колкото долната половина на делото е дълбоко . Спрей лепило върху долната повърхност на неизрязаните парче и да го впишат в долната половина на делото. Създаване на втори вложка за върха и да го инсталирате по същия начин.


Exterior

4

Избършете външната страна на случая с парцал wet с оцет и вода, за да премахнете попадне масло или прах от повърхността , която може да се запази спрей боята от придържайки правилно . Оставете случая да изсъхне напълно.

5

лента на разстояние панти, ключалки , дръжки --- нещо, което не искам боядисани --- със самозалепваща лента , за да го предпази . Отваряне на делото и го положи вътре надолу върху капка кърпа или пластмасов лист .

6

Разклатете кутията на спрей грунд добре и нанесете един слой по цялата повърхност на случаи екстериора. Дръжте кутията осем - до -10 сантиметра от повърхността. Работа в кратки изблици , преместване на кутията в кратко четка като инсулти. Припокривайте ударите за адекватно покритие , поддържане на консервата се движат за да се предотврати писти и започва да капе .

7

Оставете грунда да изсъхне в продължение на един час. Разклатете спрей боя в избора на цветове за най-малко 60 секунди. Нанесете два слоя цвят към делото , като се използва същата техника, която се използва за нанасяне на грунда . Оставя две час между палта за сушене . Махнете лентата веднага щом сте готови живопис .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126556.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.