Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Път Tools

Един от най- разнообразни и полезни инструменти в дървообработването и строително дърводелство е рутера. Заоблени ръбове, в нарязания дизайн и скосени рамки са само на няколко ежедневни накити , създадени от един рутер. Има два основни вида рутери : фиксирани и гмуркане . Фиксирани рутери се използват най-вече за край на работа и са монтирани върху работната маса . Потопете рутери са класифицирани по конски сили и тегло , както и как те се използват . Фиксирани Път

Фиксирани рутери са точно това: фиксиран. Те се използват най-вече за край на работа на врати , шкафове, маси , или всяка друга плоска повърхност. При фиксиран рутер , инструментът остава в същата позиция на рутер маса като материал се придвижва към рутер малко . Рутерът е настроен и заключени до желаната дълбочина на среза. Това е особено удобно, ако имате повече от едно парче, което изисква един и същи вид на рязане .


Потопете Път

Потопете рутери идват в различни конски сили наименования , които определят на инструмента тегло и способности. Тези видове рутери са ръчни и са най-подходящи за работа във вътрешността на ръбовете . Чрез " потапяне " на рутера в гората , можете да създадете по - нарязани дизайни или вдлъбнатини . Този тип рутер отнема известно практика и търпение, за да поддържате постоянна дълбочина. Той приема широк спектър от бита за различни видове ръбове , от закръглена до прав ъгъл , за да .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126549.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.